Obnoviť stránku

Diskusia k Alza BattleBox Core RTX3090 TUF

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Alza BattleBox Core RTX3090 TUF, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Alza BattleBox Core RTX3090 TUF ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Alza BattleBox Core RTX3090 TUF vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Alza BattleBox Core RTX3090 TUF - Herný PC
Alza BattleBox Core RTX3090 TUF
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 6
Dobrý den, je prosím možnost koupit i verzi s 64GB? Nerad bych si koupil PC, k tomu další RAMky a zbylé 8GB RAMky se pokoušel prodat a nebo schovávat/vyhazovat.
Proč se neda zaplati tento pc na miste v Liberci na Alze hotově
Dobry den, je moznost, ze by jste mi tento pocitac (nebo jeho neslevnenou variantu) osadili v ramci jedne objednavky 64GB RAM, misto 32GB co tam je, bez toho abych to musel doma montovat? dekuji
Dobrý deň zaujímalo by ma aká grafická karta je použitá v tejto zostave presné označenie výrobcu a celý názov by som poprosil. Ďakujem
Cena všech hw dílu i včetne OP systemu je 50545 Kč grafika pokud nepočítám cenu za sestaveni vyjde na 64445kč a to je u mně šílená cena.Přitom z jejim vykonem při 4k a zapnutem rtx budete radi za 100fps coz je k smíchu.Ta grafika měla bejt max za cenu 35000kč a Rtx 3080 za 27000kč kdy Rtx 3080 mela nahradit 2080TI.Ta cena je hrozná svinárna.Vymlouvat se že se nastačí vyrábet se nedá brát jako omluva.
zdravim, kedy bude viac info o PC? aku zakladnu dosku napr, ramky? atd ďakujem

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08