Obnoviť stránku

Diskusia k Aligator S5540 SENIOR gradientný modrý

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Aligator S5540 SENIOR gradientný modrý, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Aligator S5540 SENIOR gradientný modrý ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Aligator S5540 SENIOR gradientný modrý vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Aligator S5540 SENIOR gradientný modrý - Mobilný telefón
Aligator S5540 SENIOR gradientný modrý
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 8 Recenzie 6
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda mobil podporuje aplikace Tečka a potom případné navigace: Waze, Google Maps. Děkuji. T.
Dobrý den, můžete mi poradit, jak mazat již doručené sms ? Děkuji Pavel
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli jde nastavení pro seniory odstranit? Aby to nebylo zjednodušené jako na obrázku.
Dobrý den po rozbalení nelze telefon zapnout
Dobrý deň. Chcem sa opýtať či sa dajú v telefóne nastaviť volania iba na tel.čísla ktoré určím ja a na ostatné sa nebude dať volať. Ďalšia moja otázka je ako funguje mikrofón a reproduktor. Sú dostatočne hlasité? Dá sa predĺžiť záruka na telefón?
Dobry den, podporuje tenhle telefon Aligator S5540 SENIOR aplokaci WEAR pro samsung hodinky?? Dekuji
Podporuje Aligator S5540 Senior funkci OTG?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je u mobilního telefonu big launcher už v plné verzi nebo jestli si ji musíme dokoupit samostatně a v nabídce máte nalepení skla / folie prosím o upřesnění co se lepí. děkuji

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14