Obnoviť stránku

Diskusia k ALIGATOR A900 GPS Senior čierny

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ALIGATOR A900 GPS Senior čierny, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ALIGATOR A900 GPS Senior čierny ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ALIGATOR A900 GPS Senior čierny vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
ALIGATOR A900 GPS Senior čierny - Mobilný telefón
ALIGATOR A900 GPS Senior čierny
Predaj skončil
Dobrý den, má mobil ve své funkční výbavě upomínkový kalendář? Děkuji Jirka.
Dobrý den, lze tento telefon připojit k internetu přes data na SIM a instalovat WhatsApp? Potřebujeme tlačítkový telefon s SOS tlačítkem pro babičku, abychom jí mohli posílat fotky a volat přes WhatsApp. Pokud by to tento neumožňoval, poradíte nám prosím jiný? Děkuji.
Dobrý deň. Telefón je potrebné od jeho zakúpenia (september 2022) denne nabíjať a to aj v prípade keď z neho mamina vôbec netelefonuje. Je to pri tomto type bežné alebo je to na reklamáciu? Ďakujem...
Dobry den prosim vas je k tomu telefonu normalni nabijecka nebo adapter do zasuvky? nebo je treba dokoupit pro starsi lidi dobijeni skrze noterbook nebo PC je nerealne.
Dobrý den. Chci se zeptat. Tento telefon je 4 G nebo ještě trojka.
Prosím zajímá mě jestli má informační diodu o zmeškaném hovoru
Dobrý den, taťkovi jsem koupil tento telefon. Aby taťka mohl fotit a poslouchat muziku, koupil jsem mu micro SD kartu značky Kingston SDCS2/128 GB, ale telefon nedokáže micro SD kartu detekovat. U tohoto telefonu uvádíte možnost rozšíření kapacity až na 256 GB. Je to chyba telefonu? Mám zakoupenou záruku okamžité výměny. Jak mám teda teď postupovat? Děkuji za radu.
Dobrý deň, mám k mobilu dve otázky. Dá sa prepnúť poloha z Prahy na Bratislavu? A dá sa ušetriť batéria aby sa nemusel nabíjať každý deň? Používa sa len klasicky, volania, sms.. žiadne hry ani aplikácie ale aj tak ho treba každý deň nabíjať. Ďakujem za odpoveď.
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jakou verzi Bluetooth má tento telefon? Jde mi o párování s bezdrátovým handsfree. Děkuji.
Dobry den. Tento telefón nemá operačný systém? Znamená to ze nejakú aplikáciu z Obchod Play nemôžem nainštalovať? Ďakujem vopred za odpoved

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12