Obnoviť stránku

Diskusia k AKASA z 8Pin na 2x4Pin, dĺžka 30cm

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa AKASA z 8Pin na 2x4Pin, dĺžka 30cm, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu AKASA z 8Pin na 2x4Pin, dĺžka 30cm ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k AKASA z 8Pin na 2x4Pin, dĺžka 30cm vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
AKASA z 8Pin na 2x4Pin, dĺžka 30cm - Redukcia
AKASA z 8Pin na 2x4Pin, dĺžka 30cm
Momentálne nedostupné
Príslušenstvo Poradňa a návody 11 Recenzie 31
Dobrý den, v poznámkách je psané ''Všechny zdroje 350 W a nižší'', znamená to, že když mám 400W zdroj tak to nebude fungovat? Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den, mám základní desku ROG STRIX B365-G, a ze zdroje mi nedosáhne 8 pin kabel do desky, je možné tento kabel použít jako prodloužení ? Děkuji
Dobrý den. Mám zdroj cx450m a grafiku rx570 8pin. Slouzi tenhle kabel k zapojení k zdroji?
Dobry den, mam podozrenie na zlu cenu: 109 Euro za 30 cm kabel? Nema to byt 10,90 Euro?
Zdravím, Nevím si rady. Na základní desce mám ještě starý 4 pin pro napájení procesoru. Ale na zdroji mam 8pin. Jakým způsobem mohu provést zapojení? Když koupím tento adapter, lze to udělat tak, že použiju jen jednu stranu? Nic se tím nepokazí? Děkuji
Dá sa to využiť ako predlžovanie prídavného 4pinu pre procesor?
Zdravím,mám skrinku Zalman Z1 Neo.Keďže je zdroj uložený dole nedočiahne mi z neho kábel na napájanie VGA/Dvi na doske.Dal by sa tento kábel použiť ako redukcia ?
zdravím chcem sa spýtať či tento kábel slúži nato aby som mohol z evga 850 w bronze zdroja čo má 6 pin na gtx 1080ti gaming x trio zmeniť na 8 pin keby zakúpim túto redukciu
Mam starou kartu gtx 660.Chci si koupit novou,ale ta ma 6pin,ale ta stara karta ma pripojku 2/6 existuje redukce na tu novou.
Dobry den,mam dotaz ma zakladni desku GA-Z87-HD3, chci si koupit skrin Zalman Z1 Neo, ale myslim si ze kabel ze zdroje do desky 8pin bude kratky muzu tim to kabelem prodlouzit ? 8pin na 8 pin prodluzka.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11