Obnoviť stránku

Diskusia k AKASA AK-CCE-7106HP

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa AKASA AK-CCE-7106HP, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu AKASA AK-CCE-7106HP ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k AKASA AK-CCE-7106HP vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
AKASA AK-CCE-7106HP - Chladič na procesor
AKASA AK-CCE-7106HP
Predaj skončil
Poradňa a návody 3 Recenzie 1
Dobrý deň. Môžem, asi po ôsmich mesiacov od kúpy tohoto chladiča, ho namontovať bez prepastovania ? Chladič je stále v originálnom balení. Ďakujem.
Dobrý deň. Tento chladič som kúpil vo februári t.r. Má z výroby nanesenú pastu. Inštalovať ho budem asi v októbri t.r. Je v originálnom balení v škatuľke. Bude treba pastu už vymeniť ?
Dobrý večer uchladí tento chladič procesoru i3 10100f

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09