Obnoviť stránku

Diskusia k AIPER Seagull 800B Robotický bezdrôtový vysávač

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa AIPER Seagull 800B Robotický bezdrôtový vysávač, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu AIPER Seagull 800B Robotický bezdrôtový vysávač ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k AIPER Seagull 800B Robotický bezdrôtový vysávač vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
AIPER Seagull 800B Robotický bezdrôtový vysávač - Vysávač do bazéna
AIPER Seagull 800B Robotický bezdrôtový vysávač
Momentálne nedostupné
Príslušenstvo Poradňa a návody 4 Recenzie 6
Dobrý den, lze použít tento typ vysavače na fóliové bazény Marimex? Jedná se o trubkovou konstrukci která drží fólii. Např. Marimex Florida 3,66m děkuji.
Dobrý, pred pár týždňami som si vysávač zakúpil a fungoval bezchybne. Teraz ho ale nedokážem zapnúť, tlačidlo vôbec nereaguje. Batériu normálne nabijem, zapnúť jo ale neviem. Mal niekto podobný problém s týmto vysávačom? Ďakujem pekne.
Dobry den, nevadi vysavacinkruhovy bazen? Jde mi pouze o dno bazenu
Dobrý den, lze použit i do slané vody?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02