Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Acer Predator Orion 9000

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Acer Predator Orion 9000, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Acer Predator Orion 9000 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Acer Predator Orion 9000 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Acer Predator Orion 9000 - Herný PC
Acer Predator Orion 9000
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 43
166 666 kč 👌
rozjede to majn-kraft na nízké dataily aspoň 5 FPS???
"Nechtiac" ste prihodili 2500 euro navyše .. jak skladam tak skladam vždy ma tato zostava vjyde do 4000 euro maximalne :D a to vyberam top veci
Nemohli bys te mi tam jeden nechat za 5 let bych si pro něj došel.
Kolik monitorů jde maximálně do PC zapojit ?
Nabídnu vám za tento počítač 10 rohlíku
Pude nato had z Nokie na 2 fps?? Já myslím že ne
+56 GB ram 155 tisíc??? Alza to zase přehnala
Zbytočný PC. Prečo ? Väčšina hier nepodporuje už SLI a je už dlhšie na ústupe SLI podpora. Všetci čo ho chcete kúpiť, najprv to zvážte teda preštudujte si koľko hier podporuje SLI, sami zistíte že mám právdu. Tí čo už kúpili tento PC majú stále možnosť predať jednu z tých kárt ale verte mi že rovnako výkonny PC môžte mať aj za 3000 eur ! ! !
Dobrý den, utáhne to tento minecraft extreme shader aspoň na 60fps? Odkaz do neznáma Předem děkuji za odpověď.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06