Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Acer Predator Orion 3000

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Acer Predator Orion 3000, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Acer Predator Orion 3000 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Acer Predator Orion 3000 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Acer Predator Orion 3000 - Herný PC
Acer Predator Orion 3000
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 6
kolik to má výstupu na HDMI monitor a zvládne tento PC streamovat fortnite.
Mám otázku kolik výstupu to má na HDMI monitory? A ještě na streamování hry fortnite by tento PC měl stačit. ne?
Dobry den, zajímám se o tento počítač ale nerozumím jedné veci, a to že tady na Alze je tento počítač víckrát a v různé velikosti. Prosím o vysvětlení. Děkuji
Na kolik FPS to utahne fortnite
na kolik fps to utahne cs:go pubg fortnite na nejvyšších detailech a můžu aji steramovat přes to?
na kolik fps to utahne minecraft?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14