Obnoviť stránku

Diskusia k Acer Nitro N50-120

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Acer Nitro N50-120, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Acer Nitro N50-120 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Acer Nitro N50-120 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Acer Nitro N50-120 - Herný PC
Acer Nitro N50-120
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 12 Recenzie 2
Dobrý deň prosím vás pekne procesor je klasický socket AM4 alebo výrobca si urobil svoj vlastný?
Dobrý večer prajem prosím vás pekne Pc už nemám v záruke chcel by som sa spýtať je možné túto základnú dosku prehodiť aj do big tower ?
Dobrý deň prosím vás pekne je možné na tento zdroj Corsair CX750 kartu ktorá je v tomto počítači Rtx 3060 ti ?
Dobrý deň dal som upgrade zo 16 G na 64 G a neviem prečo procesor mi to nijako nezvláda v čom môže byť problém keď pred tým mi hry vôbec nesekali. Vedeli by ste mi dať prosím vás pekne nijakú radu?
Dobrý deň prosím vás pekne je možné do tohto počítaču dať aj silnejší procesor AMD Ryzen 7 5700G ?
Dobrý deň rád by som sa spýtal aký konkrétny chladič na procesor z vašej ponuky môžem dať do tohto Pc aby sa zmestil a netlačil sa na Ramky?
Dobrý deň Prosím vás pekne je možné v tomto počítači vymeniť aj zdroj? ak áno tak aký typ SFX keďže je skrinka mala nepredpokladám že klasický zdroj ATX sa zmestí
Dobrý deň prosím vás pekné aký typ ramiek tam je DDR 4 ale konkrétny model ? rád by som si dokupil ďalších 16 G
Dobry den docetl jsem se ze ma deska na chipsetu B550 NVME v4. Koupil jsem teda SSD WD Black, ktery NVME v4 podporuje az do rychlosti 500MB, ale po zapojeni do desky nainstalovani systemu a ovladacu chipsetu mi disk neprekroci 500-800MB. Je mozne nekde neco prepnout, nebo zapnout? Dekuji
Pisete, ze je pouzita zakl. deska…”v PC je referenční základní deska Acer postavena na chipsetu AMD Maintream B550.” Ale ta by mela mit 4 sloty ram, ne 2 jak uvadite. Nebo se pletu? Dekuji

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03