Obnoviť stránku

Diskusia k Acer Nitro 5 Obsidian Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Acer Nitro 5 Obsidian Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Acer Nitro 5 Obsidian Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Acer Nitro 5 Obsidian Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Acer Nitro 5 Obsidian Black - Notebook
Acer Nitro 5 Obsidian Black
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 58 Recenzie 8
Dobry den, je tento notebook vhodny a dost výkonný na náročnější programy typu CAD, INVENTOR atd. a nenáročné programování?
Dobý den Jak je životnost (TBW) použitého disku ? Můžete doporučit nějaký software po monitorování životnosti tohoto disku ? Děkuji
sviti klavesnice jinou barvou nez cervena?
Dá sa na notebooku hrať GTA5 a Fortnite?
Dobrý den , mám poškozený kabel na napájení a nemohu zjistit rozměry konektoru, je možné napájecí kabel zakoupit zde u vás nebo alespoň zjistit o jaký kabel se přímo jedná ? Předem děkuji za odpověď.
kedy bude tento notebook konečne k dispozícii??
Dobrý deň, môžem sa spýtať, či mi pôjde aj na tento notebook pridať 4 gb ram ddr3?
ako sa vola modelove čislo (celi nazov aj s modelovim cislom)
da sa zvišit ulozisko nie zamenov ale pridanim ssd alebo hdd
Lze interni display nastavit na nizsi, nez 144Hz refresh rate? Jde mi o vydrz a snizeni stressu na HW stroje.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19