Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Diskusia k 75" Sony Bravia KD-75XE8596

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 75" Sony Bravia KD-75XE8596, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 75" Sony Bravia KD-75XE8596 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 75" Sony Bravia KD-75XE8596 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
75" Sony Bravia KD-75XE8596 - Televízor
75" Sony Bravia KD-75XE8596
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 9 Recenzie 1
Dobrý den, podporuje tato televize funkci Timeshift at uz s nebo bez externího HDD?
Zdravím, podporuje tento televízor pozeranie 3D filmov? Dakujem za odpoveď
Dobrý deň našiel som z vašej ponuky nastenny držiak na TV : Meliconi SlimStyle 600 SR pre TV 50" - 80" .... vyhovuje na tuto TV od Sony ? Ak nie Čo by ste mi ešte doporučoval z vašej ponuky Vy ak by som chcem aby bola TV polohovateľná ? Ďakujem
Dobrý deň rad by som sa opýtal či je možné na tejto TV spustiť súčasne slúchadla a reproduktor TV / domáce kino ? V režime osobitného nastavenia hlasitosti na jednotlivých zariadeniach slúchadla / Repro... ďakujem
Dobry den lze tuto tv spojit i s iOS?
Dobry den,jedna se o radu obrazovky 6,7 nebo 8?dekuji
Dobrý den,má tato TV VA panel nebo IPS? A jaká je ideální pozorovací vzdálenost? Děkuji
dobry den,chci se zeptat jaky drzak na zed by jste mi prosim doporucili,at hledam jak hledam zadny nemuzu najit :/ potrebuju drzak na Sony tv 75” vesa 400x300 dekuji :)
Dobry den. Mozete mi doporucit uchytenie na stenu na tento typ telky s vasej ponuky

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07