Refresh the page

Questions and answers: 50" Samsung UE50TU8072

This page contains frequently asked questions about 50" Samsung UE50TU8072. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about 50" Samsung UE50TU8072. They will be answered by our specialists.
50" Samsung UE50TU8072 - Television
50" Samsung UE50TU8072
Discontinued
Accessories Help and manuals 27
dobrý den má tato tv one remote ovládač v balení děkuju za odpověd
Dobrý deň, Otázka 1: prehrá tento model, alebo ktorýkoľvek iný roku 2020 "divx" video formát? Otázka 2: prehrá tento model, alebo ktorýkoľvek iný roku 2020 "dts" zvukový formát?
Dobrý deň, prosím o radu ohľadom TV. TV je používaná presne 2 roky, doteraz sa nevyskytli žiadne problémy. TV sa však začal samovoľne zapínať a vypínať, keď je pripojený do elektrickej siete. Keď sa TV zapne, zvuk beží normálne, obraz je len tmavomodrý. Po približne 5 sekundách sa TV vypne. Po ďalších cca 5 sekundách sa TV zapne a celý proces sa dookola opakuje. Problém nastáva aj keď sú všetky ovládače mimo prevádzky ( bez bateriek) a k TV nie sú sú pripojené iné zariadenia. Odpojenie od elektrickej siate a následne zapojenie nevyriešilo problém. Vopred ďakujem za rady.
Dobrý den, dá se na tuto nainstalovat aplikace O2 TV? Děkuji
Umí tento model se vypnout a zapnout v daný čas? Děkuji
Dobrý deň, je možné televízor zavesiť na stenu, alebo môže byť len postavený na stojane? Vopred ďakujem za odpoveď
Dobrý deň. Aké video formáty sa dajú prehrať z usb ? (avi ? mkv ? ) ..
Dobrý den, lze k televizi připojit DVD přehrávač - popř. jak? Děkuji.
Dobrý deň ja sa chcem opýtať nemôžem sa spojiť so setoboxom čo mám robiť.
Dobrý den, Má televize LAN vstup (v parametrech nemáte uvedeno, na MALL CZ tento samý model LAN vstup má). Je možno do TV nainstalovat aplikaci TELLY TV (nenašel jsem tento model mezi podporujícími ze strany SMASUNG)?

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB01