Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Diskusia k 50" Philips The One 50PUS8505

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 50" Philips The One 50PUS8505, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 50" Philips The One 50PUS8505 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 50" Philips The One 50PUS8505 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
50" Philips The One 50PUS8505 - Televízor
50" Philips The One 50PUS8505
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 48 Recenzie 6
Dobrý den, myslíte že bude dobrá na hry?
Lze to nějak obejít a připojit i 4TB harddisk? 2TB je v dnešní době opravdu málo.
Dobrý deň Podporuje tento televízor HBO GO?
akoze ja nechápem tie ovládače, smartphony sú menšie a dokážu aj fotiť, a toto len vydáva signal 1 resp 0 a je to dlhé pol metra
Dobry den, zaujima ma funkcionalita Ambilight. 1. LEDky svietia podla farieb na obrazovke v kazdom pripade? Tzn. je jedno ci pozeram klasicke televizne vysielanie cez DVB-T/C alebo napr. film na Netlfixe? Nie je tam nejake obmedzenie ze napr. na Netflixe alebo Horizon TV aplikacii je nejaky chraneny obsah a tym padom farby LED nesvietia podla farieb prehravaneho videa z tychto aplikacii? 2. Budu svietit Ambilight LEDky aj podla videa ktoreho zdrojom je externe zariadenie pripojene cez HDMI? Napr. ak k TV pripojim PlayStation alebo DVD prehravac atd. Dakujem za odpovede
Dobrý deň. Ak by som chcel dopojit žiarovky Hue Play potrebujem už Hue bridge alebo sa dajú dopojit k telke.
Dobrý den, je podstavec televize otočný - dá se televize natáčet do stran? Děkuji za odpovědˇ. SZ
Podporuje tato televize DTS a Dolby atmos ve všech velikostech?
Dobrý den, jak široký je přední podstavec, stříbrná noha? U 50" a 58" verze?
Aký má televízia internetový prehliadač? Dá sa na TV odpovedať na emaily a bežnú internetovú činnosť?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04