Obnoviť stránku

Diskusia k 50" Metz 50MUC8000Z

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 50" Metz 50MUC8000Z, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 50" Metz 50MUC8000Z ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 50" Metz 50MUC8000Z vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
50" Metz 50MUC8000Z - Televízor
50" Metz 50MUC8000Z
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 6
Da sa nahravat, ze si zvolim kanal, cas zaciatku a cas konca? Nemyslim nahravanie cez EPG. Pripadne ked dam priame nahravanie cez ponuku, da sa nastavit kedy sa ma nahravanie ukoncit? Nikde som takuto moznost nenasiel.
Dobry den, lze pripojit sluchatka pres bluetooth a zaroven mit moznost i poslouchat zvuk primo z tv? Dekuji.
Dobry den, prosila bych odpoved na zde jiz polozeny dotaz: jak/kde lze zmenit poradi programu? Dekuji.
Dobry den, opravdu ma tato televize HBO? Zminujete to, ale v galerii na obrazovce vidim jen You Tube, Netflix, Disney a jakesi Prime Video..
NEnasel jsem moznost, jak zmenit poradi automaticky naladenych kanalu. Muzete prosim poradit anebo dat detailni manual na obsluhu? Zatim jsem nasel jen rychly manual, kde neni nic o detailech ruznych moznosti nastaveni.
Má tato televize předinstalovanou O2 tv? Jedině vy uvádíte že ano. Ostatní prodejci a weby u této tv tuto informaci neuvádějí.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04