Obnoviť stránku

Diskusia k 40" Panasonic TX-40EX603E

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 40" Panasonic TX-40EX603E, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 40" Panasonic TX-40EX603E ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 40" Panasonic TX-40EX603E vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
40" Panasonic TX-40EX603E - Televízor
40" Panasonic TX-40EX603E
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 15 Recenzie 3
Podporuje tato TV HBO GO?
Dobrý deň chcela by som sa spýtať na obnovovaciu frekvenciu či je naozaj tých 100Hz .
dobrý den, jakou odezvu má tato TV v jejím game modu? (v ms)
Umožňuje nahrávání a současné sledování jiného programu v rámci jednoho MPX? Jak je to s titulky při přehrávání filmů z připojeného HD? Píše opět místo š a ž otazníky nebo jinou variantu znaků. Děkuji
Dobrý den, zakoupili jsme tuto televizi a chtěli jsme nastavit trvalé zobrazení času v horním rohu obrazu, jak jsme zvyklí. Bohužel, jsme na to nepřišli. Stáhli jsme si i podrobný návod v rozsahu 340 stran, ale nikde jsme na to nenarazili. Je tato funkce u tohoto televizoru dostupná? Kde? Děkuji
Dobry den, ma televizor aj vstup VGA (pripojenie pocitaca)?
Dobry deň,potrebujem vediet o tel,je sete box ale neni napisane či ma aj rozlišnie 4k ? a da sa pripojit na satelit?na fotkach nič neni vidno.
Dobry den, zakoupil jsem tuto televizi a doufal jsem, ze podle 4/20 pujdou stojanove nozky nasroubovat blize ke stredu. Tato varianta je vsak dostupna pouze pro modely s uhloprickou 49", 55" a 65" :-( Televizi vracet kvuli tomu nebudu, ale je to pro me zklamanim.
Dobry den, podporuje televize krome novejsiho DVB-T2 i starsi DVB-T?
Dobrý den , dnes sem koupil a zapojil tv Panasonic TX-40EX603E a u HDMI1 a HDMI2 vstupů nejde zvuk ( obraz ano ) ale u HDMI3 je vše v pořádku . Nevíte zda je to na reklamaci nebo je něco špatně nastavené ?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14