Obnoviť stránku

Diskusia k 31,5" Viewsonic VX3211-4K-mhd

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 31,5" Viewsonic VX3211-4K-mhd, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 31,5" Viewsonic VX3211-4K-mhd ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 31,5" Viewsonic VX3211-4K-mhd vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
31,5" Viewsonic VX3211-4K-mhd - LCD monitor
31,5" Viewsonic VX3211-4K-mhd
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 8 Recenzie 1
Dobrý deň, je funkcia PIP (picture-in-picture) aktívna aj pokiaľ je pripojený len jeden zdroj obrazu. To znamená že pozadie by bolo čierne a vložený menší obraz (pip) by zobrazoval aktívny zdroj obrazu. Ide mi o to aby bolo možné používať v prípade potreby obraz z PC na menšej ploche displeja. Ďakujeme.
Ma monitor moznost naklapeni?
cituji: "Prohnutá obrazovka s úhlopříčkou 31,5" běží na 4K UHD rozlišení" ale je napsané že je rovná, tak co platí?
cituji: "Plynulejší přechody mezi scénami s technologií AMD FreeSync Obnovovací frekvence monitoru dosahuje 144 Hz, čímž zaručuje plynulé přechody obrazu i u velmi dynamických akčních scén. To je pojištěné technologií AMD FreeSync, se kterou monitor eliminuje trhání obrazu." Monitor má uvedených 60 hz, co je tedy těch 144 Hz?
Dobrý den, o kolik je spodní část monitoru hlubší oproti horní části? Jde mi zejména o to, zda to nevadí při montáži na zeď. Děkuji.
Je prosim možnost na ViewSonic VX3211-4K-mhd na druhy hdmi připojit i starší typ hdmi 1,4 třeba z dvd přehravače nebo z konzole ? Na ViewSonic VX3211-4K-mhd jsou uvedene 2x HDMI 2,0
Jakou to ma spotřebu v parametrech to nemate uvedene
Jakou grafickou kartu si mám pořídit k tomuto monitoru. Moje stávající neutáhne tohle rozlišení. Chci monitor na běžnou práci, kde ale často potřebuji mnoho nepřekrývajících se oken.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18