Obnoviť stránku

Diskusia k 29" LG 29UM69G ultrawide

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 29" LG 29UM69G ultrawide, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 29" LG 29UM69G ultrawide ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 29" LG 29UM69G ultrawide vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
29" LG 29UM69G ultrawide - LCD monitor
29" LG 29UM69G ultrawide
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 18 Recenzie 6
zmatené popisky ... 1ms nebo 5ms? 29" nebo 27" ... asi all in one monitor ...
parametre hlbka ?
má tento monitor 99 % sRGB
Fotografie stále nejsou v pořádku, přestože to tvrdíte!!! U Alzy bych opravdu nečekal, že si musím ověřovat pravost vystavovaných fotografií a to dokonce i po tom, co je někdo na chybu upozorní! Zobrazujete jiný monitor (myslím, že tento LG Ultrawide 29UM68-P).
Dobry den, aky je vlastne rozdiel medzi monitormi LG29UM69G a LG29UM68 ?
Špatné ilustrační fotky, tento model vypadá jinak než uvádíte na fotkách, především podstavec, ten je červeno černý s ostrými hranami.
Dobrý deň, aký adaptér potrebujem k tomuto monitoru? Vopred ďakujem za odpoveď.
Je mozne monitor pri prevzeti (s eshop objednavkou) zkontrolovat na vadne pixely ? (P7 showroom)
Dobrý den, jakým kabelem se tento monitor propojuje s ultrabookem, který má výstup pouze usb-c nebo usb tak, aby byl obraz co nejkvalitnější? Mám ultrabook Lenovo Ultrabook Lenovo IdeaPad 720s-13IKBR Iron. Děkuji
Dobry den, ktory usb-c kabel z vasej ponuky bude pri tomto monitore podporovat prenos obrazu? Idealne zaroven aj s nabijanim macbook pro 2018. Dakujem za odpoved.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06