Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k 27" Samsung C27JG56

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 27" Samsung C27JG56, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 27" Samsung C27JG56 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 27" Samsung C27JG56 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
27" Samsung C27JG56 - LCD monitor
27" Samsung C27JG56
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 32 Recenzie 3
Dobrý deň je tento monitor podsvietený?Ďakujem
Je velký rozdíl mezi 1ms a 4ms?
Dobrý deň keď si kúpim tento monitor s freesync a ja mam grafickú kartu geforce gtx 1050ti bude monitor fungovať ako má alebo si budem musieť nainštalovať ovladače? Bude v balení CD s ovladačmi?
Ma Samsung stale moznost reklamace pri uz 1 vadnem pixelu?
Dobrý deň. Kúpil som si od vás tento monitor. Vedeli by ste mi doporučiť nejaký podstavec pod neho na ktorý by sa zmestil s rezervou aj ten jeho veľký stojan? Ďakujem
opravdu tu za celou dobu nepadl dataz na VIRTUALNI zaměřovač ja koupil tento model protože to měl v popisu ale ejhle nikde na zapnuti neni!
Dobrý deň, Chcel by som tento monitor prepojiť s notebookom ktorý podporuje hdmi 2.0. Pojde mi monitor na 144hz?
Dobrá den chtěl bych se zeptat jak si u tohodle monitoru nastavím 144hz protože to má od základu 60hz tak bych se chtěl zeptat jak mám nvidia rtx2060 pak to nemám zapojený přes displayport nevím jestli tomu neják vadí a s kamošem jsem zkusily uplně vše a nejde to
Mám ostazku jestli bude fungovat free sinc teda z grafikou asus rt 5700xt děkuji za odpověd.
Dobrý den, dokáže tento monitor přes HDMI 2.0 přijmout 4K obraz a down-scalovat ho na 1440p?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06