Obnoviť stránku

Diskusia k 27" MSI Optix MAG272CQR

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 27" MSI Optix MAG272CQR, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 27" MSI Optix MAG272CQR ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 27" MSI Optix MAG272CQR vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
27" MSI Optix MAG272CQR - LCD monitor
27" MSI Optix MAG272CQR
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 27 Recenzie 6
Dobrý den, funguje u tohoto monitoru G-sync compatible?
Je v balení i displayport kabel?
Mam 1 otázku: neviem zapnúť HDR v OSD menu mam stále OFF (aj keď v profesional mam zvolene HDR). pripojeny som cez DP 1.2 testoval som to v hrach cyberpunk, horizont zero dawn. len doplním zostavu: ryzen 7 3700x,MSI RX5700xt,MB MSI X570 tomahawk wifi
Dobrý den, audio výstup je pouze pro sluchátka nebo disponuje v jednom konektoru i vstupem pro mic? Dekuji
Mne ide max 144hz prečo?
Zdravím sem tam monitor preblikne čím to je ?
Aká je záruka pre tento monitor v základe
Dobrý deň, včera som si u vás vyzdvihol tento montitor nechápem však jednej veci, keď je v popise napájanie cez usbc a prepojím to cez usb c, tak to nefunguje Viete mi povedať prečo?
Dobrý deň je hdmi 2.0 sučastou balenia?
Dobrý den, je tento monitor vhodný k MacBooku Air s M1 procesorem a lze připojit před USB-C?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06