Obnoviť stránku

Diskusia k 27" Lenovo ThinkVision P27h-20

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 27" Lenovo ThinkVision P27h-20, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 27" Lenovo ThinkVision P27h-20 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 27" Lenovo ThinkVision P27h-20 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
27" Lenovo ThinkVision P27h-20 - LCD monitor
27" Lenovo ThinkVision P27h-20
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 8 Recenzie 1
Je mozne do monitoru zapojit druhy monitor Dell U2412M pres DisplayPort? Tady odkaz na Dell moniror: https://www.alza.cz/24-dell-u2412m-d260038.htm?o=2
Dobry den, chtel bych k monitoru pripojit notebook Lenovo T14 pres USB-C a PC pres HDMI a USB. Chtel bych pro obě využít jednu klavesnici a mys zapojenou do monitoru. Je toto reseni mozne? Takove KVM. Dekuji za obpoved.
Dobrý deň, Aký je rozdiel medzi monitormi Lenovo P27h-20 a Lenovo T27h-20? Z porovnania mi to nie je jasné pretože tam je veľa chýb v parametroch. Ďakujem
Dobry den, ma tento monitor funkci flicker-free?
Dobry den, podporuje aj tento monitor Power Delivery?
Dobry den, dokaze tento monitor napajat notebook cez usb-c? (lenovo t495) Vdaka
Asi vám nesedí fotky. Podle webu Lenovo jde konečně o monitor se stejnými rámečky na všech stranách: Odkaz do neznáma
Dobrý deň, na stránke má tento monitor USB C? Na stránke Lenovo je napísané, že áno. Ďakujem.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14