Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k 27" Lenovo C27-20

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 27" Lenovo C27-20, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 27" Lenovo C27-20 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 27" Lenovo C27-20 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
27" Lenovo C27-20 - LCD monitor
27" Lenovo C27-20
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 7 Recenzie 2
Dobrý den, zakoupil jsem monitor tento monitor a jsem zmaten. Zde v popisku produktu je psáno obnovovací frekvence 75 Hz, nicméně na krabici, na zádi monitoru i v informacích menu je psáno 60 Hz. Kde je chyba a mohu popřípadě někde přepnout frekvenci? (Nikde v menu jsem nic takového nenašel) Předem děkuji za odpověď
Dobrý den, jaké všechny kabely jsou součástí balení? Moc díky za odpověď.
Dobrý den, před pár dny jsem zakoupil jsem tento monitor. V parametrech produktu máte uvedenu obnovovací frekvenci 75 Hz, informace přímo v menu monitoru ovšem ukazuje frekvenci 60 Hz. Mohu se zeptat, kde se stala chyba?
Je tento monitor vhodný pro grafickou tvorbu? A jak je na tom s věrností barev?
Je súčasťou balenia aj HDMI kábel ?
Este by som sa chcel spytat ako to urobim a akym hdmi kablom
dá sa prepojit na nootebook hp omen ako druhá obrazovka

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04