Obnoviť stránku

Diskusia k 27" Acer Predator XB273KSbmiprzx

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 27" Acer Predator XB273KSbmiprzx, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 27" Acer Predator XB273KSbmiprzx ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 27" Acer Predator XB273KSbmiprzx vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
27" Acer Predator XB273KSbmiprzx - LCD monitor
27" Acer Predator XB273KSbmiprzx
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 5 Recenzie 1
Dobrý den. Je tento monitor kompatibilní z grafickou kartou Geforce RTX 2080? Zvládá Tento monitor G-Sync s výše uvedenou grafickou kartou? Děkuji za odpověd.
Než definitivně koupím nějaký monitor, zajímal by mě váš pohled na tuto modelovou situaci: Chci hrát Cyberpunk 2077, max. detaily + RT efekty, FPS min. 60/s. Rád se ve hrách "kochám" :) Objednal jsem na to rtx3080. HW G-sync monitor je bez debaty. Doporučíte mi spíš UWQHD, nebo 4k? (zbytek sestavy: ryzen 3700x, deska x570, 32gb ram 3400, 1tb ssd 4.0)
prosim poradni nekdo? nemuzu ymenit jas displeje, je to takove zacernene ... neda se na to kliknout poradi nekdo, jde mi o kontrast
Dobry den chci se zeptat kdyz si koupim tento monitor jestli mi to zvladne grafika na 4k,NVIDIA GeForce GTX 1660 SUPER dekuji za info.
Jak vypnout chlazeni (vetracek) monitoru? Po vypnuti pc, monitor stale huci, je to otravne. Musim odpojit napajeci kabel. Dekuji

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06