Obnoviť stránku

Diskusia k 25" ASUS VG258Q Gaming

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 25" ASUS VG258Q Gaming, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 25" ASUS VG258Q Gaming ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 25" ASUS VG258Q Gaming vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
25" ASUS VG258Q Gaming - LCD monitor
25" ASUS VG258Q Gaming
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 10
Dobrý den, prosím Vás, zakoupili jsme u vás tento monitor, jsme s ním velmi spokojeni, jen nedokážeme pracovat s jasem monitoru, což nám trochu znepříjemňuje práci. Děkuji vám za radu jak nastavit jas monitoru. Děkuji.
Dobry den. 144Hz je standardnou frekvenciou alebo len maximalnou? Dakujem
Jaká je jeho barevná hloubka kolik má bitů ?
Dobrý den, chci se zeptat jaký má tento monitor kontrast ?
dobry den, bude tento monitor vhodny pre pc s nvidia gtx 1060 ? dakujem za odpoved
Zdravím...funguje Gsync compatible aj s grafickou kartou gtx1660ti? lebo na stranke vyrobcu je udavane len gtx 10- a rtx 20- series ... dik za odpoved
Dobrý deň. Už druhý deň mám tento monitor a mám menší problém s Gsync Compatible. Cez Dvi kábel mi v možnostiach monitoru freesync ani nejde nastaviť, ale cez DisplayPort kábel to ide v poriadku. Ale akonáhle pripojim monitor cez DisplayPort, v ovládacom panely Nvidia chcem nastaviť Gsync, tak tam takú možnosť ani nemám. Podotýkam, že mám aktualizovany ovladač na najnovšiu verziu. Ako sa dá zapnúť Gsync Compatible?
Pôjde mi tento monitor? mám PC HP Omen Obelisk a neviem či to bude v pasovať...Ďakujem za odpoved?.
Je obsah balenia aj HDMI?
Dobrý deň. Chcel by som sa spýtať, či je tento monitor vybavený aj funkciou G-Sync, nakoľko na stránkach výrobcu sa udáva, že je vybavený len funkciou Adaptive-Sync čiže FreeSync pre karty AMD. Ďakujem za odpoveď.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01