Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k 25" AOC G2590PX

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 25" AOC G2590PX, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 25" AOC G2590PX ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 25" AOC G2590PX vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
25" AOC G2590PX - LCD monitor
25" AOC G2590PX
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 22 Recenzie 5
Jen k hodnoceni Arangis. Pokud si to neumis nastavit, tvuj problem. Ja jsem nastavil vse podle potreby a nic oci nevypaluje. Pokud cekas od TN panelu IPS, tak jsi mimo., Na TN panel je tento monitor lepsi prumer a take co se tyka nastaveni, tak je toho hromada napr. proti predrazenemu Dellu za 12tis. Kde neni ani moynost ulolyit svuj profil!
Dobrý deň, chcem sa opýtať: Mám graficku kartu nvidia geforce gtx 1060 6gb, pôjde mi pri tomto monitore 144HZ s HDMI káblom? Alebo si musím kúpiť nejaký iný?
Dobry den mam otazku pojde 144Hz s GIGABYTE RADEON RX 550?
Dobrý večer chci se zeptat jestli lze zapojit přes hdmi kabel do ps4 pro
Upozornění, ALZA zaměstnává "odborníka" který k monitorům s 16M barev připisuje 24bitovou hloubku barev. Dostal jsem se s ním kdysi do velmi plodné diskuze. Všechny monitory s 16M barev mají maximálně 8bitovou hloubku barev, někdy dokonce jen 6bitů + HiFrc.
Dobry den chcem sa opytat ci sa da s tohto monotoru dat dole stojan a pripevnit ho na drziak na monitor AlzaErgo ErgoArm S35B? Ďakujem
Dobrý den,mohl by mi někdo z majitelů změřit výšku monitoru když je nastaven uplně dolů,děkuji
Nebude problém tento monitor zapojiť k tomuto PC? HP Pavilion 690 0012nc 2TB 16GB Ram
Má aj funkciu Low Blue Light? Pretože v zakladnom popise napísaná je, ale v parametroch a špecifikáciach už táto funkcia uvedená nie je.
Msi gtx 960 4GB Dosiahnem frekvenciu 144hz pri tejto karte ? Ak ano tak ake prepojenie nato použit ? Za odpoved dakujem

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09