Obnoviť stránku

Diskusia k 24" ASUS VP249HE

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 24" ASUS VP249HE, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 24" ASUS VP249HE ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 24" ASUS VP249HE vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
24" ASUS VP249HE - LCD monitor
24" ASUS VP249HE
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 9 Recenzie 1
Je možné zapojiť do tohto monitoru 2.1 HDMI
Dobrý deň chcel by som sa spýtať či ide daný monitor napojiť na 2 počítače jeden cez HDMi a druhý cez VGA a či ponúka možnosť pomocou nejakého tlačítka prepínanie zariadení. Ďakujem
Dobrý večer,chcem sa optat či sa to dá zavesi t na stenu-VESA držiak,lebo na obrázkoch je vidiet 4 dierky??Dakujem
Dása aj zapojiť PS4 do toho monitora
dobrý den jde přes hdmi přopojit notebook a dat si tento monitor jako hlavní a notebookoví monitor jako vedlejší ?
Dobry den, je dodáván hdmi kabel s tímto monitorem, popř. délku kabelů jak hdmi tak i power cabel? Děkuji
Dobrý den, u tohoto monitoru píšete že má audio výstup. Mohu se zeptat jestli je ve formátu 3,5mm Jack? Děkuji za odpověď.
Dobrý den, bude tento monitor fungovat společně s ps4 slim? Díky.
Dobry den, uvadite v popisu obnovovaci frekvenci 60Hz a v parametrech 75Hz. Jaka je tedy obnovovaci frekvence tohoto monitoru? Diky

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12