Obnoviť stránku

Diskusia k 24" Acer Nitro VG240Ybmiix

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 24" Acer Nitro VG240Ybmiix, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 24" Acer Nitro VG240Ybmiix ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 24" Acer Nitro VG240Ybmiix vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
24" Acer Nitro VG240Ybmiix - LCD monitor
24" Acer Nitro VG240Ybmiix
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 117 Recenzie 21
Dobrý deň, rád by somsa informoval či budete dodávať aj verziu VG0 so 144Hz panelom, ktoré ponúka aj výrobca. Ďakujem.
kolko usb vstupov ma tento monitor?
Dobrý deň, zakúpil som si tento monitor a chcel by som sa spýtať, ako sa má správne zmeniť jeho natočenie. Po zasunutí displaya na stojan je síce ohybný, ale vracia sa späť do negatívneho uhlu. Ďakujem
Dobrý den, chci se zeptat když ma tento monitor 2x HDMI tak jestli je při koupi u vas dodan HDMI kabel pro zapojeni do PC a jestli nema tak co všechno potřebuji dokoupit aby fungoval, neodpověděli jste mi už dlouho na moji otázku ohledně Windowsu jestli když si u vás necham sestavit PC tak jestli by jste mi tam dal zkušební verzi Windowsu10Pro 64bit cz zdarma na 90 dní licenci na Windows již mam doma děkuji za rychlou odpověď :)
Dobrý den, Tento monitor má IPS displej a mne zajímá jak vypadá černá na tomto monitoru a o kolik je černější, než šedivá jako u TN
Dobrý den, jaké jsou rozměry podstavce?
co za kabely je v baleni?
Je monitor dobrou voľbou pre Xbox series s alebo odporúčate niečo iné?
Dobrý deň, je tento monitor vhodný pre ps5?
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať na jednu vec, ktorá sa mi stáva asi týždeň. Monitor zvykne zrazu na pár sekúnd trocha stmavnúť. Neviete mi povedať čím to môže byť?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16