Obnoviť stránku

DIRT DEVIL Dusty 360

3,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DIRT DEVIL Dusty 360

Nemusíte si platiť upratovačku ani sa pachtiť so starým a ťažkým vysávačom, aby ste svoj palác premenili v domov svojich snov. Kompaktný vysávač Dirt Devil Dusty 360 ponúka účinnú pomoc pri údržbe podláh, stropov, nábytku a dokonca aj vášho auta. Prach a nečistoty sa už pred vami neschovajú — a to ani v tých najtenších štrbinách.

Kľúčové vlastnosti

  • S teleskopickou trubicou a špeciálnymi nadstavcami vyčistíte aj ťažko dostupné miesta
  • Ľahko prenosný vďaka nízkej hmotnosti a kompaktným rozmerom
  • Hubice pre čistenie najrôznejších povrchov vrátane tvrdých podláh
  • Sklopný nadstavec pre prácu vo výškach
  • Štýlový dizajn doplní každú modernú domácnosť

Čistota šetrne a s dlhotrvajúcim efektom

Zatočte s nečistotami aj na tých najhoršie dostupných miestach! Štrbinový aj prachový nadstavec si poradí aj s tými najužšími škárami vo vašom aute aj obývacej izbe, zatiaľ čo teleskopická trubica a sklopný nadstavec vám umožní čistiť lustre alebo lopatky stropného vetráku. Máte doma tvrdé podlahy? Nemajte strach, že ich poškriabete. Súčasťou balenia je špeciálna hubica s prachovkou, ktorá rozžiari vaše podlahy čistotou, navyše šetrne a s dlhotrvajúcim efektom.

Pre rýchle a dôsledné upratovanie

Dirt Devil Dusty 360 je skvelý pomocník za všetkých okolností. Nezáleží, či sa chystáte na dôsledné upratovanie alebo sa len potrebujete postarať o pár črepín na podlahe. Umývateľný filter s funkciou cyklonickej filtrácie si vie poradiť so všetkými nečistotami bez toho, aby sa zachytávali v odpadovej nádobe. 8 m navíjací kábel zaručuje pohodlnú prácu bez častého vyberania vysávača zo zásuvky. Tašku pre uloženie malého diablika aj jeho príslušenstva oceníte najmä vtedy, ak máte radi veci na svojom mieste a nechcete, aby sa povaľovali, kde sa im zapáči.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový, 2 v 1

Výbava a príslušenstvo

Hubica Parketová, Štrbinová
Kefy Rotačná

Filtre

Typ filtra Umývateľný filter

Hlučnosť

Hlučnosť 80 dB

Farba

Farba Červená
Kód:  DIDVY0022
Produktové číslo:  DD1400

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17