Obnoviť stránku

DIOR Joy by Dior Intense EdP 90 ml

5 2 hodnotení
136,48 €

DIOR Joy by Dior Intense EdP 90 ml

Túžite po parfumovanej vode, ktorej vôňa zaručene zaujme vaše okolie? DIOR Joy by Dior Intense EdP 90 ml disponuje vôňou perfektnou pre ženy. Pre túto parfumovanú vodu je charakteristická orientálna prímes, ktorá dodáva hrejivým tónom intenzitu a jedinečnosť. Dôležitou súčasťou parfumovanej vody je tiež vedľajšia vôňa kvetov, takže je s ňou spojená aróma konvaliniek, jazmínu, pomarančových kvetov a ďalších. Táto parfumovaná voda bola prispôsobená predovšetkým na slávnostnejšie príležitosti alebo tiež na zimné dni. DIOR Joy by Dior Intense EdP 90 ml je originálne z Francúzska.

Zaujímavé parametre parfumovanej vody DIOR Joy by Dior Intense EdP 90 ml

  • Parfumovaná voda vhodná pre ženy
  • Hlavnú vôňu tvorí orientálna
  • Vedľajšia vôňa DIOR Joy by Dior Intense EdP 90 ml: kvetinová
  • Krajina pôvodu je Francúzsko
  • Balenie s objemom 90 ml

Ďalšie informácie o značke DIOR

Značka Dior bola založená Christianom Diorom už v roku 1946. Svetovú popularitu mu priniesol dôraz, ktorý kládol na prirodzenosť. Doménou Christiana Diora je predovšetkým móda, v ktorej našiel inšpiráciu pre vznik prvého parfumu. V súčasnej dobe značka Dior znamená okrem vôní a kvalitnej kozmetiky aj luxusnú módu.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Orientálna
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 90 ml
Kód:  KPFC2787
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3348901487528

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11