Obnoviť stránku

Dino Smolou

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Dino Smolou

Puzzle sa nám teší už niekoľko rokov. Naše babičky s nimi hrali a nestratili svoju popularitu ani medzi dnešnými deťmi. Spojenie puzzle je skvelá relaxačná zábava, ale aj tvorivá činnosť, vďaka ktorej precvičujete svoje logické myslenie a jemné motorizovanie . Existujú rôzne puzzle komplexy, takže si môžete vybrať puzzle pre deti, ktoré sú charakterizované ich jednoduchosťou (malé veľké kúsky) alebo puzzle pre dospelých, ktoré môžu obsahovať niekoľko tisíc kusov a kompozícia môže mať celý deň. Viete, že pocit, kedy začne hádanka zapadnúť, a uvedomíte si, že ste ponížili inú výzvu?

 

Hádanky nie sú len jednoduché puzzle

  • Sú to aj tradičné rekreačné zábavy
  • Existujú možnosti pre vás precvičovať jemné motorizmus, logiku a fantáziu
  • Vyzývajú vás a vašich priateľov
  • Sú perfektným darčekom pre svojich blízkych
  • Sú to skvelé dekorácie, ak vytvárate kompozíciu
 

Usmiali sa na dobrodružstvo

Kto by nemal rád týchto malých, modrých, rozmazávacích hrdinov? Všetci žijú v rozbíjanej obci, ktorá sa skladá z obydlí, ktoré často pripomínajú červenú mrožku. Hádanky obsahujú len niekoľko motívov a spolu 60 kusov. Nechajte svoje deti rozvíjať svoju predstavivosť, jemné motorické zručnosti a logiku, pomocou týchto dymných hádaniek. 

 

Máte problém!

Tieto hádanky, s ich ťažkosťami, patria medzi najjednoduchšie a časovo náročné, preto sa odporúčajú deťom vo veku 5 rokov a viac.

Puzzle Dino Smilesú českým výrobkom.Materiál sa stal zdravotníckym a vysoko odolným kartónom . Nemusíte sa obávať, že v balení nenájdete všetkých 60 kusov puzzle, pretože každé puzzle prechádza laserovou kontrolou na konci, čo zaručuje, že v novej konštrukcii nebudete chýbať žiadna časť.

 
Kód:  HRAif2214
Produktové číslo:  8590878383081
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18