Obnoviť stránku

Dimavery DBR-522

Príslušenstvo k tovaru

Dimavery DBR-522

Činel patrí medzi základné súčasti klasickej bicej sady. Činel Dimavery vás bude sprevádzať nielen pri skúšaní, ale aj na koncertoch. Nájdeme ho vo váhovej kategórii thin. Tenký činel má svoju rolu v klasickom a modernom džeze, funky, blues, ale aj v ďalších hudobných žánroch, ako sú swing, country, reggae, R&B, soul, pop a jemnejší rock. Výborne zapadá do big bandov a etnickej, akustickej alebo vokálnej hudby, ale hodí sa aj na perkusné hranie bez ohľadu na to, či ide o hranie paličkami, metličkami alebo rukami.

Zásadné prednosti činela Dimavery DBR-522

  • Činel Dimavery dodáva bicím nástrojom charakteristický zvuk
  • Spadá do váhovej kategórie thin
  • Samotný činel je dotváraný povrchovou úpravou brilliant

Vychutnajte si kvalitný zvuk činela Dimavery

Samotný činel je zhotovený s povrchovou úpravou brilliant. Výsledný zvuk je vďaka lesklému briliantovému povrchu veľmi jasný, prierazný a trblietavý. Pre dlhú životnosť činela je potrebná riadna údržba, dobré zaobchádzanie a hlavne správna technika hrania. Vďaka tomu sa na jeho tele neobjavia nežiaduce praskliny, ktoré môžu vzniknúť nešetrným zaobchádzaním.

Obsah balenia:

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ prvého činela RIDE

Vlastnosti

Hmotnostná kategória Thin
Povrch Brilliant

Balenie

Počet kusov v balení 1 ks
Kód:  DMVu02
Produktové číslo:  26020800

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16