Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Vodotesné fotoaparáty

Ak sa radi potápate, venujete sa horolezectvu, či jazdíte na bicykli, tak práve vodotesné kompaktné fotoaparáty sú tým najlepším spoločníkom. Okrem vody je fotoaparát do vody zvyčajne odolný aj proti pádu a prachu. Niektoré modely ponúkajú vodotesnosť až do 25 m, teda oveľa viac, než vodoodolný mobilný telefón. Môžete s nimi robiť podvodné fotografie aj pod hladinou mora či oceánu. Vodotesné fotoaparáty sa líšia najmä konštrukciou a množstvom funkcií.

Pokračovať
Spresniť parametre
17 položiek

Vodotesné fotoaparáty

Vodotesné fotoaparáty vám poskytnú voľnosť na dovolenke, vďaka ktorej vytvoríte skvelé zábery aj pod vodou. Odolný kompakt je konštruovaný tak, aby si poradil s vodou, prachom, pieskom a niektoré odolné fotoaparáty odolajú aj mrazu či nárazom. To všetko v malých rozmeroch, s nízkou hmotnosťou a jednoduchým ovládaním, takže za odolnú konštrukciu fotoaparátu nebudete musieť doplácať v iných ohľadoch.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02