Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Digipower Invisilight 11" Foldable Ring Light

5 1 hodnotení

Digipower Invisilight 11" Foldable Ring Light

Držiak na mobilný telefón Digipower Invisilight sa stane vaším nenahraditeľným parťákom pri fotení či nahrávaní videí. Kruhové teleso disponuje uhlopriečkou 11" a zaistí perfektné svetlo. Nastaviť si môžete 3 farebné teploty a 10 úrovní jasu. Pri aplikácii nie je potrebné mobilný telefón vyťahovať z obalu. Napájanie držiaka Digipower Invisilight 11" Foldable Ring Light prebieha pomocou USB kábla. Svetelný panel disponuje 120 LED diódami. V prípade potreby si môžete upraviť stojandržiaka do výšky až 150 cm. Vďaka praktickému skladaciemu systému možno držiak Digipower Invisilight 11" Foldable Ring Light vziať kamkoľvek so sebou.


Kľúčové vlastnosti držiaka na mobilný telefón Digipower Invisilight 11" Foldable Ring Light

  • Kruhové teleso Digipower Invisilight pre perfektné svetlo
  • Stojan nastaviteľný do výšky až 150 cm
  • Unikátny skladací dizajn
  • Svetelný panel so 120 LED diódami
  • U držiaka Digipower Invisilight 11" Foldable Ring Light možno nastaviť 10 úrovní jasu a vybrať si z 3 farebných režimov
  • Farebná teplota sa dá nastaviť v rozmedzí 3 100 až 6 500K

Držiak na telefón Digipower Invisilight s uhlopriečkou 11"

Kruhové svetlo držiaka na telefón Digipower Invisilight 11" Foldable Ring Light má uhlopriečku 11". K dispozícii má 3 nastaviteľné farebné teploty a 10 úrovní jasu. Vďaka tomu docielite perfektného osvetlenia pre každú príležitosť. Svetlo má navyše teleskopický stojan, ktorý možno nastaviť až do výšky 150 cm.

Skladací dizajn držiaka Digipower Invisilight 11" Foldable Ring Light umožní jednoduché prenášanie

Medzi hlavné prednosti držiaka na mobilný telefón Digipower Invisilight 11" Foldable Ring Light patrí bezpochyby unikátny skladací dizajn. Vďaka tomu si môžete držiak vziať kamkoľvek so sebou. Jednoducho stojan sklopíte a zatvoríte do malej škatuľky.

Digipower Invisilight 11" Foldable Ring Light ponúkne kruhové teleso so 120 LED diódami

Kruhové svetlo Digipower Invisilight Foldable Ring Light je opatrené 120 LED diódami, ktoré vám zaistia perfektné nasvietenie pre fotenie či nahrávanie videí. V balení nájdete aj praktický držiak pre váš mobilný telefón, pomocou ktorého možno zhotovovať fotografie a videá na šírku či výšku. Všetko si nastavíte podľa svojich potrieb. Svetlo Digipower Invisilight 11" Foldable Ring Light je napájané pomocou USB. Zapojiť ho môžete nielen do sieťovej nabíjačky, ale aj priamodo počítača či powerbanky.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Určenie Na stôl
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku Mechanický
Vlastnosti a funkcie Upraviteľná poloha
Kód:  DIPOa5
Produktové číslo:  DP-VRLIN11
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03