Obnoviť stránku

Digestory MORA

Digestor MORA

MORA digestor: srdce českých kuchýň

Česká spoločnosť MORA, ktorá už od roku 1825 vyrába kvalitné kuchynské spotrebiče, je tradíciou českých kuchýň. Jej cieľom je vyrábať produkty tak, aby uľahčovali prácu v kuchyni, plnili svoju funkciu a vyzerali štýlovo. Zároveň chce MORA rešpektovať svoju dlhoročnú tradíciu a plniť priania zákazníkov. Okrem kuchynských spotrebičov, ako sú sporáky, umývačky, chladničky, rúry, varné dosky či odsávače pár, ponúka aj ohrievače vody a plynové ohrievače.

Komínový digestor MORA

Komínové digestory MORA: výkon a dizajn v jednom

Komínové digestory MORA sú navrhnuté tak, aby svojím bezproblémovým odsávaním aj väčšieho množstva pár zanechali vašu kuchyňu čistú, bez zápachu a mastnôt. Vysoko výkonné odsávače pár sú vybavené vonkajším odťahom a niektoré umožňujú aj recirkuláciu. Ich veľmi tichá prevádzka a jednoduchá údržba je samozrejmosťou. Okrem výkonnostných funkcií vás zaujmú dizajnom, ktorý ľahko zladíte s každým typom kuchyne.

Vstavané MORA digestory ponúkajú aj výsuvné modely

Vstavané MORA digestory sú inštalované priamo do kuchynskej skrinky, čím nenarušia vzhľad vašej kuchynskej zostavy. Zároveň sú priestorovo menšie, takže ich ľahko umiestnite aj do menšej kuchyne. Niektoré vstavané digestory MORA obsahujú výsuvné čelo, vďaka ktorému dokonale splynú s kuchynskou linkou. Aj keď ide o minimalistické digestory, ich výkon a spoľahlivosť sú porovnateľné s inými typmi odsávačov pár.

Vstavaný digestor MORA
Digestor MORA – náhradné diely

Podskrinkové digestory MORA sú vhodné aj do panelákov

Aj vlastníci panelového bytu si môžu zaobstarať kvalitný odsávač pár. Podskrinkové digestory MORA sú určené na inštaláciu pod skrinku, možno ich však inštalovať aj bez nej. Pýšia sa tromi výkonovými rýchlosťami odsávania a LED osvetlením, ktoré dokonale osvieti varnú plochu. Vysoký výkon zasa spoľahlivo odstráni nepríjemné pachy a mastnotu. Vyrábajú sa v niekoľkých rozmeroch, vďaka ktorým padnú do každej kuchyne.

Spresniť parametre
42 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01