Obnoviť stránku

Digestory CANDY

Digestory Candy

Digestory Candy

Osvedčená značka domácich spotrebičov Candy ponúka širokú škálu odsávačov pár, a to rôznych typov vrátane komínových, ostrovčekových, podstavných a výsuvných, ktoré sú ideálne pre každú kuchynskú potrebu. So šírkou 60 cm a možnosťou dotykového alebo manuálneho ovládania sú digestory Candy ľahko ovládateľné a efektívne pri odvádzaní výparov a dymu z kuchyne. Okrem toho ponúkajú na výber možnosť odťahu do komína alebo recirkuláciu, čo umožňuje flexibilitu pri inštalácii v rôznych kuchynských prostrediach. S osvetlením LED a Booster funkciou pre maximálny odťah sú digestory vysoko výkonné a dokonale dopĺňajú kuchynskú linku.

Osvetlenie LED

Osvetlenie LED

Candy digestory sú vybavené kvalitným LED osvetlením, ktoré dodáva dostatok svetla nad varnou doskou a zároveň šetrí energiu. Oproti klasickým žiarovkám majú LED diódy dlhšiu životnosť a nižšiu spotrebu energie, čo prináša úsporu na účte za elektrinu.


Energetická trieda A

Energetická trieda A pri odsávačoch pár Candy znamená, že patria medzi najúčinnejšie a najšetrnejšie digestory na trhu. Energetická trieda A sa vzťahuje k účinnosti odsávania výparov a dymu, a tiež aj k úspore energie a nákladov na prevádzku. Odsávače pár s energetickou triedou A majú vysokú účinnosť odsávania, čo znamená, že dokážu rýchlo a efektívne odviesť paru a dym z vašej kuchyne. Zároveň spotrebujú menej energie ako digestory s nižšou energetickou triedou.

Energetická trieda A
Výhody recirkulácie

Výhody recirkulácie

Recirkulácia s uhlíkovým filtrom je alternatívou k tradičnému odťahu do komína a umožňuje používať digestor Candy aj v situáciách, keď nie je možné inštalovať odťahový kanál do komína alebo von z budovy. Digestory s recirkuláciou pracujú tak, že odsávaný vzduch sa najskôr filtruje kovovým tukovým filtrom a potom prejde uhlíkovým filtrom, ktorý zachytáva pachy a znečistenie. Filter s aktívnym uhlím neutralizuje zápach a čistí vzduch, a ten sa následne vráti späť do kuchyne.

Spresniť parametre
16 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13