Obnoviť stránku

Dice Town

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Dice Town

Ovládnite Divoký západ

V stolovej hre Dice Town s tematikou Divokého západu zohrávajú hlavnú úlohu kocky. Šikovným kombinovaním vrhnutých kociek sa hráči dostávajú do rôznych častí mestečka (do zlatej bane, banky...), kde môžu získavať najrôznejšie výhody (napríklad vylúpiť banku). Je možné usilovať sa aj o post šerifa a mať tak moc rozhodovať o výsledkoch remíz.
Pravidlá sú jednoduché, to isté sa ale nedá povedať o ceste k výhre. Bez taktizovania a blafovania sa tu hráč nezaobíde. Hra je svižná, jej dynamika sľubuje veľa nečakaných zvratov a jej nevšedné spracovanie si vás určite získa. Ponorte sa do hrania s rodinou alebo priateľmi! Staňte sa šerifom na Divokom západe.
 

Spoločenská hra Dice Town
 

Doplňujúce informácie:
Dĺžka hry: cca 60 minút
Rozmery (v × š × h): 33 × 23 × 8 cm

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov

Základné

Hrateľnosť Základná hra
Minimálny počet hráčov 2
Maximálny počet hráčov 5
Dĺžka hry 60 min

Jazyk

Jazyk Čeština
Kód:  HRAa2851
Produktové číslo:  3760146641846

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04