Obnoviť stránku

DiCAPac Action WP-C2A

4,8 5 hodnotení

DiCAPac Action WP-C2A

 

Pre všetkých aktívnych používateľov a milovníkov adrenalínových športov je tu vodotesné puzdro DiCAPac. Váš telefón bude nedotknutý vďaka pevnej konštrukcii a vzduchové vankúše zaručujú, že puzdro vždy zostane nad hladinou. Špeciálna dvojitá vrstva chráni zariadenie vnútri obalu pred nárazmi a poškriabaním. Puzdro je vyrobené z netoxických materiálov a je šetrné k vám i vášmu okoliu.

Kľúčové vlastnosti

  • Vodotesné puzdro s odolnou konštrukciou
  • Nepotopiteľné vďaka systému vzduchových vankúšov
  • Dvojitá ochranná vrstva
  • Priehľadná zadná stena = jednoduché zhotovovanie fotografií

Dovolenka bez starostí o telefón

Teraz môžete svoj obľúebný smartfón s kľudom nechať bez dozoru aj pri bazéne, na pláži či v daždi, zatiaľ čo svoje myšlienky obrátite iným smerom. Puzdro si navyše poradí is ďalšími nepríjemnými spoločníkmi – prachom, hmlou, pieskom alebo snehom. Vďaka priehľadnej zadnej stene vyrobenej z čistého polykarbonátu nebudú zhotovené fotografie strácať na kvalite. Obal možno nosiť s popruhom na krku alebo ho pripnúť napríklad k oblečeniu pomocou mechanického klipu.

 

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Apple
Model zariadenia iPhone 6 Plus

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Vodoodolné, Ochrana displeja pred poškriabaním, Systém na prichytenie na opasok

Typ a materiál

Použitie Vodotesné
Kód:  GE165a3
Produktové číslo:  WP-C2A

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08