Obnoviť stránku

Beauty Relax Diamantová mikrodermabrázia

Príslušenstvo k tovaru

Beauty Relax Diamantová mikrodermabrázia

Doprajte svojej pleti tú najluxusnejšiu starostlivosť

Stres, zlý životný štýl, nevyvážená strava a nečistoty v ovzduší negatívne ovplyvňujú kvalitu pleti, ktorá je náchylnejšia k tvorbe akné, vrások a celkovej strate pružnosti. Diamantová mikrodermabrázia BeautyRelax BR-1080 účinne eliminuje pôsobenie týchto negatívnych vplyvov a vďaka profesionálnej technológii mechanického peelingu sa postará o neinvazívne a úplne bezbolestné ošetrenie pleti, ktoré navráti zdravý, mladší vzhľad a zároveň prispieva k zlepšeniu jej pevnosti a elastickosti.


Kľúčové vlastnosti mikrodermabrázie Beauty Relax BR-1080

  • Rýchle, neinvazívne a bezbolestné ošetrenie pleti
  • Technológia FMR (frakčná multipolárna rádiofrekvencia)
  • Vhodné na všetky typy pleti
  • Eliminuje jemné aj hlboké vrásky
  • Regeneruje a podporuje tvorbu kolagénových a elastínových vlákien
  • Zmenšuje póry
  • Hojí jazvičky a akné
  • Zvýrazňuje prirodzené kontúry tváre
  • Po procedúre môžete ihneď použiť kozmetické prípravky
  • Vymeniteľná aplikačná hlavica

Skoncujte s make-upom

Koncovky prístroja sú pokryté diamantovou drťou s rôznou hrubosťou, vďaka čomu sa docieli veľmi jemný mechanický peeling pleti. Počas ošetrenia sa obrusuje vrchná vrstva kože, ktorá sa zároveň peelingom čistí a regeneruje. Rovnako sa zlepšuje prekrvenie pokožky a dochádza k stimulácii kolagénových a elastických vlákien. Výsledkom je hladšia, zdravšia a pevnejšia pleť.

Profesionálna diamantová mikrodermabrázia

Diamantová mikrodermabrázia je účinnou zbraňou proti pigmentovým škvrnám a rozšíreným pórom. Pri pravidelnom ošetrení pleti redukuje jazvy po akné či kiahňach a efektívne redukuje jemné vrásky a strie. Navyše počas ošetrenia aktivuje rast nových kožných buniek, ktoré sú odolnejšie voči vonkajším vplyvom.


Vákuové nasávanie

Vákuové nasávanie umožňuje vibračný pohyb aplikačnej koncovky po povrchu pokožky a účinné odsávanie zvyškov odumretých kožných buniek. Vďaka tomu sa koža nachádza v prirodzenom, nekontaminovanom stave a oveľa lepšie reaguje na ďalšie ošetrenie. Rovnako sa zvýši účinnosť prenikania aktívnych zložiek z kozmetických prípravkov.



Kód:  BR0123b
Produktové číslo:  8594166103238

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08