Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dezinfekčná UV lampa Mini Indigo Black

3,7 3 hodnotení

Dezinfekčná UV lampa Mini Indigo Black

Dezinfekčnú UV lampu Mini Indigo Perenio využijete na dezinfekciu vzduchu a povrchov. Ideálna je na použitie v menších miestnostiach, v interiéri auta či na dezinfekciu chladničky. Svojej vysokej účinnosti dosahuje vďaka kombinácii produkcie ultrafialového žiarenia a ozónu, pomocou ktorých likviduje mikróby, baktérie aj vírusy. Malý priestor vydezinfikuje UV lampa Mini Indigo Perenio za 30 minút a disponuje 15-sekundovým oneskorením štartu, vďaka čomu budete môcť opustiť miestnosť skôr, než lampa začne pracovať. Ponúka životnosť 15 000 hodín a vzhľadom na svoje kompaktné rozmery ju tiež môžete pohodlne prenášať. UV lampa Mini Indigo Perenio sa spoľahlivo postará o vydezinfikovanie každého menšieho priestoru.


Kľúčové vlastnosti dezinfekčnej UV lampy Mini Indigo Perenio, čiernej

  • Dezinfekčná UV lampa určená na dezinfekciu vzduchu a povrchov
  • Ideálna na použitie v menších miestnostiach, v interiéri auta či na dezinfekciu chladničky
  • Kombinuje produkciu ultrafialového žiarenia a ozónu
  • Spoľahlivo likviduje mikróby, baktérie aj vírusy
  • Malý priestor vydezinfikuje za 30 minút
  • Mini Indigo Perenio s 15-sekundovým oneskorením štartu
  • Ponúka životnosť 15 000 hodín
  • Farebné vyhotovenie: čierne

UV lampa Mini Indigo Perenio spoľahlivo likviduje mikróby, baktérie aj vírusy

Dezinfekčná UV lampa Mini Indigo Perenio je určená na dezinfekciu vzduchu a povrchov. Bez problémov si ju môžete vziať a umiestniť, kamkoľvek budete potrebovať. UV lampa Mini Indigo Perenio účinne a šetrne zbaví povrchy a miestnosti mikróbov a vírusov, to všetko za pomoci ultrafialového žiarenia a ozónu.

Dezinfekčná UV lampa Mini Indigo Perenio vydezinfikuje za 30 minút

Dezinfekčná UV lampa Mini Indigo Perenio vám zaistí dvojitý účinok, pretože pracuje v kombinácii s ultrafialovým žiarením a ozónom, ktorý dokáže malé miestnosti dezinfikovať už za 30 minút. Ničí nielen roztoče, ale aj nepríjemné pachy a zabíja vírusy a baktérie.

Dezinfekčná UV lampa Mini Indigo Perenio slúži na dezinfekciu vzduchu a povrchov

Dezinfekčná UV lampa Mini Indigo Perenio pracuje s ultrafialovým žiarením v spektre 200 – 300 nm, vďaka čomu dochádza k poškodeniu genetických štruktúr mikroorganizmov, vírusov, plesní atď. Bunky s poškodenou DNA strácajú schopnosť reprodukcie a rastu, takže sa nebudú znovu množiť. Lampu môžete využiť na dezinfekciu kancelárie, kozmetického stolčeka či akýchkoľvek miestností.

Dezinfekčná lampa Perenio je vhodná na cesty

Vďaka svojim kompaktným rozmerom je dezinfekčná UV lampa Mini Indigo Perenio vhodná nielen na dezinfekciu miestností doma, ale aj na cestách. Pohodlne ju zbalíte do kufra, batoha či kabelky. Lampa nevyžaduje žiadnu inštaláciu, jednoducho ju zapnete a opustíte miestnosť. Po pol hodine je priestor úplne dezinfikovaný.

Ideálna na použitie v interiéri auta

Dezinfekčnú UV lampu Mini Indigo Perenio si môžete vziať so sebou aj do auta a predtým, než odídete, ju zapnete. Za 30 minút bude priestor auta úplne vydezinfikovaný. Lampa Mini Indigo Perenio zaistí nielen ochranu pred vírusmi a baktériami, ale aj čerstvý vzduch bez roztočov a plesní.


Mini Indigo Perenio s 15-sekundovým oneskorením štartu

Dezinfekčná UV lampa Mini Indigo Perenio ponúka životnosť 15 000 hodín a možnosť odloženého štartu s 15-sekundovým oneskorením, vďaka čomu budete môcť opustiť miestnosť skôr, než lampa začne pracovať.


Ideálna na použitie v menších miestnostiach či na dezinfekciu chladničky

Dezinfekčná UV lampa Mini Indigo Perenio je skvelá tiež na dezinfekciu chladničky. Využiť ju môžete na dezinfekciu balených potravín, ktoré si prinášate zo supermarketu. Zároveň pohlcuje pachy, ktoré sa v chladničke nahromadia z rôznych potravín.

Rozmery:
15,5 × 5,5 × 5,5 cm

Hmotnosť:
120 g

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ

Typ Lampa

Vlastnosti

Účinok Dezinfekcia
Princíp čistenia UV svetlo, Ozón
Odhadovaná doba cyklu 30 min

Rozmery

Výška 155 mm
Šírka 55 mm
Hĺbka 55 mm
Kód:  Pere2102
Produktové číslo:  PEMUV02
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14