Obnoviť stránku

Devolo dLAN 550 duo + Starter Kit

4,7 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Devolo dLAN 550 duo + Starter Kit

Potrebujete vytvoriť domácu LAN a nechcete alebo nemôžete vŕtať steny, ťahať po byte či dome káble? Máte nedostatok zásuviek a každá je dôležitá? Potom je tento výrobok ideálnou voľbou.

Balenie obsahuje všetko potrebné - prijímač a vysielač, ktorý umožní prepojenie LAN cez elektrickú sieť rýchlosťou až 500 Mb za sekundu . Obe zariadenia majú integrovanú elektrickú zásuvku, dva LAN porty a veľmi jednoduchú inštaláciu - stačí ich len zapojiť a všetko funguje. Patentovaná range+ technológia umožňuje pripojenie na vzdialenosť až 300 m. Vďaka tomuto K domácej sieti a internetu jednoducho pripojíte všetky počítače, inteligentné televízory, herné konzoly a ďalšie zariadenia s LAN rozhraním.

Samozrejmosťou je šifrovanie prevádzky a aktívna ochrana proti neoprávnenému prístupu. Domácu sieť je možné následne rozširovať jednoduchým pridaním ďalšieho prijímača do zásuvky.

Parametre a špecifikácia

Dosah

Dosah 300 m

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

LAN (fixný) 2 x
Počet kusov v balení 2 ks
Prenosová rýchlosť 500 Mb/s
Zásuvka Priechodné
Svetelné kontrolky Bez svetelných kontroliek

Parametre primárnej jednotky

WiFi Bez WiFi

Parametre sekundárnej jednotky

WiFi Bez WiFi
Kód:  VD500c2
Produktové číslo:  D 9300
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16