Obnoviť stránku

Devolo dLAN 1200+ Starter Kit

4,5 23 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Devolo dLAN 1200+ Starter Kit


Potrebujete vytvoriť domácu LAN a nechcete alebo nemôžete vŕtať steny, ťahať po byte/dome káble? Máte nedostatok zásuviek a každá je dôležitá? Potom je Devolo dLAN 1200+ Starter Kit ideálnou voľbou. Balenie obsahuje všetko potrebné – prijímač a vysielač, ktoré umožnia prepojenie LAN cez elektrickú sieť rýchlosťou až 1200 Mb za sekundu. Obe zariadenia majú integrovanú elektrickú zásuvku a jeden gigabit LAN port.


Kľúčové vlastnosti Devolo dLAN 1200+ Starter Kit

  • Prenosová rýchlosť až 1 200 Mbit/s
  • Dosah až 400 metrov
  • Žiadna zásuvka nepríde nazmar
  • Integrovaný Gigabit LAN port
  • Range + technológia – funkčnosť na viacfázových rozvodoch

Dosah až 400 ms Range+

Patentovaná Range+ technológia umožňuje pripojenie na vzdialenosť až 400 metrov. K domácej sieti a internetu vďaka tomuto ľahko pripojíte všetky počítače, inteligentné televízory, herné konzoly a ďalšie zariadenia s LAN rozhraním v celej vašej domácnosti.


Aktívna ochrana

Samozrejmosťou je šifrovanie prevádzky a aktívna ochrana proti neoprávnenému prístupu. Domácu sieť je možné následne rozširovať jednoduchým pridaním ďalšieho prijímača do zásuvky. Devolo dLAN 1200+ sú kompatibilné so všetkými produktmi Devolo AG radov 200/500/650.



Parametre a špecifikácia

Dosah

Dosah 400 m
Kód:  VD500g2
Produktové číslo:  D 9380
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14