Obnoviť stránku

Detská motorka BMW - bielo-šedivá

Príslušenstvo k tovaru

Detská motorka BMW - bielo-šedivá

Táto luxusná motorka s licencovaným dizajnom BMW nadchne každého nadšenca do rýchlych strojov. Svojim športovým vzhledom sa vyrovná skutočnému motocykla. Do svojho koženkového sedla však pustia len deti vo veku 3-8 rokov. Tejto vekovej skupine je aj prispôsobené ovládanie, ktoré je veľmi jednoduché - stačí otočiť kľúčikom a šliapnuť do pedálov. K navolenia maximálnej rýchlosti slúži prepínač umiestnený pod riadidlami. O zábavu pri jazde sa postará zvukový modul, ktorý prehráva najrôznejšie efekty.

kľúčové vlastnosti

  • Detská elektrická motorka
  • Určená deťom vo veku 3-8 rokov
  • Nastaviteľná rýchlosť 3-6 km / h
  • jednoduché ovládanie
  • Prídavná kolieska pre malé deti

Prevádzka a napájanie

Motorka je napájaná z 12V / 7Ah akumulátora. S dodávanou nabíjačkou trvá nabíjania 8-12 hodín. Doba prevádzky je 1-2 hodiny, podľa hmotnosti dieťaťa a náročnosti terénu.  

parametre:

Farba:
Bielo-šedá

motor:
2 × 35 W

akumulátor:
12 V / 7 Ah

nosnosť:
30 kg

hmotnosť:
14,6 kg


 

Kód:  HRAa11093
Produktové číslo:  8595614912204
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07