Obnoviť stránku

DENON HEOS 7 HS2 čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DENON HEOS 7 HS2 čierny

Ste milovníci hudby a snívate o systéme, ktorý by ozvučil celý váš dom? V malej garsónke stačí mini Hi-Fi veža. V byte 3 + 1 stačí klasická Hi-Fina. Ale čo keď máte väčší dom, v ktorom už vám jeden centrálny systém v obývacej izbe nestačí? Potom pre vás máme úplne dokonalé riešenie. Spoločnosť Denon patrí medzi špičkových výrobcov luxusnej elektroniky. Možno vďaka tomu sa obyčajné reproduktory premenia v dizajnový kúsok v maximálne inovatívnom vyhotovení. DENON HEOS 7HS2 patria medzi špičku čo sa týka kompaktných reproduktorov. Jeho prostredníctvom si naplno otvoríte bránu do sveta hudobnej zábavy. 

Kľúčové vlastnosti Bluetooth reproduktora HEOS 7 HS2

  • Vhodný reproduktor na hlasité počúvanie hudby alebo na domáce party
  • Streamovanie moderných a veľmi obľúbených hudobných služieb ako Spotify, Deezer alebo TuneIn
  • Voľne dostupná HEOS aplikácia pre iOS a Android
  • Streamovanie hudby uloženej lokálne v iOS, Android zariadeniach alebo v  lokálnej sieti
  • USB terminál a AUX vstup umožňujú prehrávanie z rôznych zdrojov cez jeden alebo viac HEOS prehrávačov naraz
  • Deon Heos 7 disponuje tlačidlami pre ovládanie hlasitosti, Mute a LED indikátor stavu priamo na prístroji
  • čierne vyhotovenie
  • Vstavaná Wi-Fi a konektor na LAN

Skvelá kompatibilita

Pomocou špeciálnej aplikácie HEOS pre systémy iOS alebo Android sa spojíte s reproduktorom a ten prehráva, čokoľvek si spomeniete. Používate iTunes, Spotify a podobné služby? Budete priamo uchvátení, ako jednoduchý je prenos z týchto aplikácií. Môžete však využiť aj možnosti pripojenia zariadení cez 3,5 mm Jack alebo USB konektor.

Jedinečné prepojenie Deon Heos 7

Isto si zaslúžite kvalitný a krištáľovo čistý zvuk. Inžinierom z Denon sa podarilo vtesnať do zariadenia neobvyklú porciu exkluzívnej výbavy. Dva zákazkové výškové reproduktory sú doplnené ďalším párom stredobasových. K tomu ešte basový reproduktor spoločný pre oba kanály. To všetko prepája 5 digitálnych zosilňovačov triedy D, takže nedochádza k žiadnym stratám kvality. Bezchybná spolupráca s ostatnými produktmi značky Denon vám nasadí chrobáka do hlavy, či do budúcnosti nevybavíte celú domácnosť ďalšími jedinečnými kúskami. Na spodnej strane prístroja je schované praktické LED podsvietenie.

 
Kód:  DEN153m5
Produktové číslo:  HEOS7HS2B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18