Obnoviť stránku

DENON DJ X1850 PRIME

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DENON DJ X1850 PRIME

DENON DJ X1850 PRIME – 4-kanálový mixážny pult pre náročných DJ-ov

Stredobodom produktového radu Prime series výrobcu DENON je DJ X1850 PRIME. Ide o nový profesionálny 4-kanálový klubový mixpult, ktorý ocení každý DJ. Štandardné rozloženie ovládacích prvkov a rad nových funkcií vám umožní vytvoriť skvelé prostredie pre váš DJ-ing. Všetky vstupné kanály mixážneho pultu DENON DJ X1850 PRIME oplývajú ovládacími prvkami na pripúšťanie ďalších efektov (Sweep a BPM FX). Prostredníctvom ekvalizéra môžete zase ľahko ovládať korekcie mixu s klasickým a pokojne aj úplným útlmom. Veľkým pomocníkom vám bude pri používaní mixážneho pultu DENON vysoko kontrastný OLED displej. Ten sa nachádza na prednom paneli a prehľadne vás prevedie všetkými expresívnymi nástrojmi pre zdokonalenie vášho mixu. Súčasťou pultu je dotykový strip s funkciou „Effects Quantization“. Vďaka tomu ľahko urobíte aj drobné rytmické zmeny ľahučkým dotykom vášho prsta. DENON DJ X1850 PRIME má plne nastaviteľný crossfader „Flex-Fader“, s ktorým jednoducho nastavíte jeho priebehové krivky. S mixážnym pultom DENON môžete použiť širokú škálu zariadení vďaka štyrom prepínacím vstupným kanálom (Phono/Line). Tie ešte disponujú digitálnymi vstupmi a zabudovanou zvukovou kartou s USB rozhraním. Cez MIDI OUT konektor je možné synchronizovať bicími automatmi, externými efektmi a ďalšími nástrojmi. To všetko a ešte viac sa ukrýva v elegantnom a robustnom kovovom tele. 

Kľúčové vlastnosti mixážneho pultu DENON DJ X1850 PRIME

  • X1850 PRIME je 4-kanálový digitálny mixážny pult so 4 Phono/Line vstupmi BPM FX s frekvenčne riadenou funkciou „Band-Isolation“
  • Duálne USB umožní efektívnu prácu so softvérom a ovládanie efektov (Sweep a BPM FX)
  • Mixážny pult má vysoko kontrastný OLED displej
  • Ľahký prístup k 12 jedinečným efektom z dielne Denon DJ
  • Dva mikrofónové vstupy
  • Efekty synchronizované pomocou beatgridu Denon DJ „Flex-Fader“
  • DENON DJ X1850 PRIME má 4× digitálne vstupy LAN Hub pre 4 prehrávače SC5 000 a príslušenstvo
  • Mixážny pult má odolné kovové šasi

Precízne spracovanie a kvalitné komponenty zabezpečia nekompromisný výkon

Mixpult DENON DJ X1850 PRIME vyniká odolným oceľovým šasi. Štandardné usporiadanie, kvalitné vyhotovenie, 4 kanály s viacerými priraditeľnými vstupmi alebo trojpásmovú sekciu pre EQ ocení každý DJ. Vďaka možnosti plynulého ovládania liniek a crossfader si používanie mixážneho pultu DENON naplno užijú aj profesionáli. DENON DJ X1850 PRIME disponuje nielen audiokonektivitou Multi I/O, 24-bit/96 kHz, ale vďaka vstavanému rozbočovaču LAN môžete pripojiť až 4 prehrávače médií SC. MIDI výstup zase umožní spúšťanie aj synchronizáciu externých zariadení. Pre dynamické mixovanie zvukov majú všetky vstupné kanály ovládanie efektov (Sweep a BPM FX), takže môžete do vášho mixu premietnuť veľa ďalších efektov. 

Tvorte skvelé mixy ľahko a rýchlo

Jednoduché a intuitívne ovládanie mixážneho pultu DENON DJ X1850 PRIME je samozrejmosť. Vyberte si požadovaný vstup kanála (Line, Phono, Digital, USB alebo DVS) a ovládajte váš mix prostredníctvom 4 lineárnych faderov a crossfader v štýle flex-fader.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Vďaka displeju mixážneho pultu DENON budete mať úplný prehľad

Na vysoko kontrastnej OLED obrazovke mixážneho pultu DENON DJ X1850 PRIME uvidíte všetko potrebné. Zároveň tak ale získate aj jednoduchý prístup k 12 jedinečným efektom z dielne Denon DJ.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

DENON DJ X1850 PRIME podporuje duálne USB audio pripojenie

Tvorte vaše mixy a ihneď ich ukladajte na váš notebook. Pripojením sa k softvéru pre DJ môžete totiž úplne jednoducho nahrávať viackanálový zvuk a rovno ho ukladať do vášho notebooku.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

DENON DJ X1850 PRIME umožní flexibilný monitoring

Mixážny pult DENON DJ X1850 PRIME disponuje dvomi nezávislými mikrofónovými kanálmi s ovládaním EQ a funkciou Talkover. 

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Jednoduchá úprava cez expresívne filtre a Sweep FX

Na mixážnom pulte budete mať prístup hneď ku 4 dynamickým efektom s ovládaním ľavý/pravý variant a zároveň môžete upraviť lo/hi pass na každom kanáli. Jednoducho si nastavíte podfarbenie s flexibilnou rezonanciou. 

Funkcie a konektory mixážneho pultu DENON DJ X1850 PRIME


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Digitálny
Efekty S efektovou jednotkou
Počet integrovaných efektov 20 ×

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Horizontálny potenciometer (pre DJ), Integrovaná zvuková karta s USB portom, Ťahové potenciometre

Výstupy

Slúchadlový výstup 3,5 mm Jack, 6,3 mm Jack
Kód:  AUDI08Dd1
Produktové číslo:  X1850
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07