Obnoviť stránku

DENON DJ PRIME GO

4,5 2 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
1 139 €

DENON DJ PRIME GO

Kompaktný all-in-one standalone DJ systém

Vysoko výkonný a prenosný DJ systém DENON DJ PRIME GO disponuje plnohodnotnými ovládacími prvkami pre akýkoľvek hudobný štýl, vďaka čomu oživí každú house party, klub, festival či iné menšie akcie. Je vybavený 2-kanálovými fadermi, crossfaderom, 2 kapacitnými dotykovými jog wheelmi a trojpásmovým ekvalizérom na vytváranie profesionálnych mixov. Na obohatenie zvuku je možné využiť voliteľné efektové jednotky beat-FX, integrované efektové banky Sweep FX a prídavný filter pre svižné zásahy. Výkonný operačný systém ENGINE OS umožní svižné ovládanie všetkých funkcií. Cez bezdrôtové WiFi rozhranie sa môžete pripojiť k obľúbenej streamovacej službe TIDAL, ktorá obsahuje knižnicu s viac ako 60 miliónmi skladieb, a nechýba ani podpora prehrávania cez pripojené USB/SD médiá.

Vlastnosti DJ kontroléra DENON DJ PRIME GO

  • Plnohodnotný double deck standalone DJ prehrávač v kompaktnom formáte a plným 7" dotykovým displejom podporujúcim ovládanie gestami
  • Dobíjacie batérie zaistia DJ systému DENON DJ PRIME GO až 4 hodiny prevádzky na jediné nabitie
  • Integrované Wi-Fi rozhranie pre streamovanie hudby a trackov z vášho cloudu alebo streamovacích služieb
  • Systém má dva rady taktilných odpaľovacích padov
  • Vysoká zvuková kvalita a široká konektivita zaistí veľké možnosti využitia
  • RCA aux in na pripojenie mediálneho prehrávača, tabletov a mobilných telefónov
  • Kapacitné dotykové jog wheels
  • Interná analýza hudobných súborov a Rekordbox kolekcií priamo z USB disku
  • Standalone Track Preview
  • Priraditeľná efektová jednotka, trojpásmový ekvalizér, FIlter/Sweep FX
  • Assignable FX module, 3-Band EQ a Filter/Sweep FX
  • XLR master out, 2× mix in, USB port a slot na SD kartu


Kompaktná konzola DENON DJ PRIME GO s dlhou výdržou batérie

Vďaka kompaktným rozmerom a dobíjacej Li-ion batérii s minimálne 4-hodinovou výdržou môžete pohodlne vytvárať hudbu na cestách a DJ systém skvele poslúži aj ako plnohodnotné riešenie pre väčšie vonkajšie akcie, afterparty alebo klubové koncerty. Zadný panel disponuje bohatou ponukou konektorov pre bezproblémové pripojenie ďalších audio zariadení. Nechýba ani podpora technológie StagelinQ s možnosťou ovládania SoundSwitch osvetlenia, Resolume video a softvér pracujúci s timecode.

Multidotykový 7" displej s intuitívnym používateľským rozhraním

DENON DJ PRIME GO je vybavený 7" HD multidotykovým displejom, pomocou ktorého prehľadne zobrazíte priebehy a navyše vám uľahčí navigáciu v hudobnej knižnici vrátane rýchleho vyhľadávania skladieb.

Duální FX výkon

DENON DJ PRIME GO využíva duálny FX výkon

Posuňte vašu DJ tvorbu do ďalšej dimenzie s využitím priraditeľnej efektovej jednotky beat-FX, integrovanej efektovej banky Sweep FX a prídavného filtra pre svižné zásahy.

Multifunkční pady

DJ systém má multifunkčné pady

Vo výbave DJ systému DENON nechýbajú taktilné odpaľovacie pady s dvojitou bankou (2× 4) pre finger drumming, vytváranie slučiek a rytmov. Vďaka funkcii posunu/synchronizácie klávesov je možné nastaviť radikálnu zmenu tempa a tóniny prehrávaných skladieb.

Duální vstup pro mikrofon

DENON DJ PRIME GO s duálnym vstupom pre mikrofón

DENON DJ PRIME GO disponuje dvomi nezávislými mikrofónovými vstupmi s oddeleným ovládaním úrovní. Funkcia Talkover automaticky nastaví úroveň pre bezproblémovú komunikáciu s publikom.

Špičková zvuková kvalita

Špičková zvuková kvalita

Užite si vysoko kvalitný zvukový výstup 24 bitov/44,1 kHz s 2-kanálovým mixérom, crossfaderom a 3-pásmovým ekvalizérom. Pokročilý algoritmus vyhodnocuje rýchlosť naprieč rôznymi digitálnymi formátmi pre dosiahnutie špičkového zvukového výstupu bez nežiaducich artefaktov.

DJ kontrolér DENON DJ PRIME GO vám umožní streamovať hudbu cez obľúbené služby alebo z cloudu

Vďaka integrovanej WiFi alebo káblovému pripojeniu k internetu môžete prostredníctvom DENON DJ PRIME GO jednoducho streamovať hudbu z vášho cloudu alebo cez populárne streamovacie služby. Využiť tak môžete napríklad Beatport LINK, Beatsource LINK, SoundCloud GO+ a Tidal.

S DENON DJ PRIME GO môžete vytvoriť naozaj impozantnú svetelnú show

Systém DENON DJ PRIME GO disponuje konektivitou StagelinQ. Práve vďaka tomu budete môcť vytvoriť nielen prvotriednu hudobnú show, ale pohrať sa aj s osvetlením a vytvárať dynamické svetelné efekty či spúšťať video sekvencie prostredníctvom spolupráce Denon DJ' S Soundswitch a Resolute.

DJ kontroler DENON DJ PRIME GO

SoundSwitch

Vôbec neváhajte a vytvorte si vašu unikátnu svetelnú show. Vďaka jednoduchej integrácii SoundSwitch so systémom DENON DJ PRIME GO vytvoríte pôsobivé svetelné efekty.

DJ kontroler DENON DJ PRIME GO

Resolute

Ide o nástroj pre VJs, AV a video umelcov. Vďaka tomuto softvéru budete mať so systémom DENON DJ PRIME GO všetky vizuálne video efekty na dosah ruky.


Parametre a špecifikácia

Charakteristika

MIDI USB
Efektová jednotka Áno

Pripojenie

Analógové vstupy Áno
Vstup na mikrofón XLR
Linkový výstup RCA, XLR
Slúchadlový výstup 3,5 mm Jack, 6,3 mm Jack
Bluetooth Nie

Ďalšie vlastnosti

Priložený softvér Áno
Kód:  AUDI08Dc1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PRIMEGO

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17