Obnoviť stránku

Delphin Wild Spin UL 2,1m 1-5g

Príslušenstvo k tovaru

Delphin Wild Spin UL 2,1m 1-5g

Wild Spin UL je model ultralightového prútu osvedčenej značky Delphin, vyrábajúcej celý rad spoľahlivého rybárskeho vybavenia. Ide o výborný a extra ľahký prívlačový lovecký nástroj, s ktorým sa môžete vrhnúť aj na tých najbojovnejších dravcov. Vďaka praktickej delenej rukoväti padne perfektne do ruky a vtiahne vás do boja. Celouhlíkové prevedenie sa pýši vysokou odolnosťou s dostatočnou silovou rezervou. Po skončení lovu môžete prút ľahko rozložiť vďaka jeho delenej konštrukcii a zjednodušiť si transport.

Čím 2,1m prút Delphin Wild Spin UL zaujme?

  • Celouhlíkovým prevedením
  • Je výbornou voľbou medzi prívlačovými prútmi
  • Praktickou delenou rukoväťou
  • Kvalitnými očkami
  • Precíznou "A" akciou špičky
  • Delenou konštrukciou
  • Extra nízkou hmotnosťou (len 85 g)

Extra vylepšenia 2,1m prútu Delphin Wild Spin UL

Špeciálne navrhnutý kónusový karbónový blank umožňuje dosiahnutie jedinečnej akcie. Tá postupne prechádza z "A" akcie na parabolickú. Okamžite po záseku pracuje špička prútu a počas zdolávania sa postupne zapája stredná a dokonca aj spodná časť blanku. To umožňuje použitie najtenších vlascov a súčasne rýchlo pocítite každú vibráciu a ťah ryby.

Osobitnej úpravy sa dočkali očká. Sú špeciálne rozmiestnené pre špecifickú akciu prútu. Použité boli UL očká na vysokej stopke a ako vodiace sú umiestnené bezstopkové, relatívne malé a hlavne ľahké očká. Ako celok vytvárajú nezameniteľný charakter prútu, ktorý sa môže pochváliť dispozíciou pre veľmi presné hody.

Rukoväť prútu Delphin Wild Spin UL je upravená v delenom prevedení a kombinácii odolnej tvrdenej EVA peny a korku. Oba materiály sú dostatočne odolné a zároveň pohodlne padnú do dlaní. Aj vďaka nim budete môcť presne viesť nástrahu a vychutnať si súboj s rybou.

 
Kód:  JVR066225
Produktové číslo:  8586016328199
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08