Obnoviť stránku

Dell Vostro 3650 MT

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Dell Vostro 3650 MT

Buďte fascinovaní neuveriteľnou rýchlosťou a vynikajúcim výkonom. Nová rada renomovaných pracovných staníc značiek prichádza v elegantnom, kompaktnom dizajne s prekvapujúco kompaktnou veľkosťou. Nielen vďaka nim, ale aj kvôli možnostiam rozšírenia poskytuje ideálne výkonné riešenie pre spoločnosti, ktoré hľadajú úsporu miesta, ale nie výkon. Okrem toho nájdete praktickú sadu klávesnice s myšou v balení. A vďaka predinštalovanému systému je počítač pripravený na okamžité použitie.

Kľúčové vlastnosti

  • Profesionálny výkon v kompaktnom dizajne
  • Množstvo konektorov USB vrátane rozhrania USB 3.0
  • Spoľahlivé procesory Skylake Intel Core 6. generácie
  • Klávesnica a myš v balíku
  • Moderné Windows 10 Pro
  • Integrovaný WiFi adaptér
  • Záruka na mieste s opravami nasledujúci deň

Praktický pracovník

Pracovná stanica je takmer všade. Zdá sa, že je predurčené pre vysoký výkon. Veľkú prácu robí procesor Intel z 6. generácie Intel, ktorý je ideálnou kombináciou s rýchlou pamäťou RAM. Pre vaše dôležité projekty je úložný priestor vo forme pevného disku s kapacitou až 1 TB. 

Veľké množstvo portov USB vám umožní pripojiť všetky periférne zariadenia. Konektory USB 3.0 poskytujú rýchle prenosy dát a jednoduché pripojenie k externým médiám. Štandard ENERGY STAR navyše robí pracovnú stanicu Dell nákladovo efektívnu súčasť vášho IT vybavenia. Prístroj je dodávaný so zárukou neprerušenej podpory a príchodu servisného technika na druhý pracovný deň.

Parametre a špecifikácia

Produktový rad

Rad počítača Dell Vostro
Kód:  ADG303g08gNAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14