Obnoviť stránku

Dell Venue 8 7000

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Dell Venue 8 7000

Najtenší na svete

S hrúbkou iba 6 mm drží Dell Venue 8 prvenstvo ako najtenší tablet na svete. Je tiež veľmi ľahký a jednoduchým sa stáva nielen jeho držaní, ale aj prenášanie. Stačí ho schovať do akejkoľvek tašky alebo kabelky, v ktorej zaberie minimum priestoru. Prémiový dizajn vyžaduje nadštandardné materiály. Preto Dell zvolil pre model Venue 8 hliníkové telo, ktoré je stelesnením sily a krásy.


3D kamera Intel® RealSense ™

Táto kamera zmení spôsob, akým budú užívatelia používať svoje zariadenia. Je zabudovaná do rámu obrazovky a umožní nové spôsoby ovládania pri hraní, zábave a tvorbe obsahu. S rozlíšením 1080p v plných farbách a najlepším snímačom priestorovej hĺbky vo svojej triede zaistí táto kamera počítačom trojrozmerný "zrak" a nové, úžasné zážitky pre svojich používateľov. Pomocou 3D kamery Intel® RealSense ™ môžete interagovať s technológiami intuitívnejšie.

• Rozpoznanie tváre
• Sledovanie emócií
• Vyspelé sledovanie pohybu rúk a prstov
• Odstránenie pozadia
• Rozpoznávanie gest až 10 prstami

Viac informácií o technológii Intel® RealSense ™ .

3D kamera Intel® RealSense™

Dell Venue 8 7000

Nový rozmer fotografií

Dell Venue 8 7000 prináša technológiu Intel RealSense, ktorá pomocou trojice kamier dokáže fotiť v skutočnom 3D - meria hĺbku priestoru na fotografiu. Fotoaparát je na zadnej strane zostavený hneď z troch snímačov - dva s rozlíšením 720p a jeden 8 Mpx. Táto sústava dokáže okrem obstaranie štandardnej fotografie zaznamenať tiež vzdialenosť jednotlivých objektov.


zberateľ ocenenie

Dell Venue 8 7000 bol predovšetkým vďaka svojej unikátnej tenkej konštrukcii a fotoaparátu mnohokrát ocenený ako jedna z inovácií roku 2015, a to tak prestížnymi inštitúciami, akými je CES, PC Magazine, Computer Shopper, Mashable, alebo The Wall Street Journal.

Dell Venue 8 7000

Dell Venue 8 7000

Prekrásny OLED displej

Tenkým rámčekom ohraničený OLED displej s uhlopriečkou 8,4 "na vás zapôsobí. Vaše fotky aj videá na ňom budú vyzerať skvele. Zaujme jemným rozlíšením 2560 × 1600 bodov a perfektným podaním farieb. Samozrejmosťou je multitouch pre všetkých 10 prstov.


Inovatívny inteligentné albumu

Usporiadajte si dôležité okamihy vo vašom živote. Dell Galéria sa pripojí k vašim obľúbeným sociálnym sieťam a potom zozbiera a zotriedi všetky vaše fotky, staré i nové, do jedného albumu, spolu s komentármi a "palci" zo sociálnych sietí.

Obrázky si môžete nechať usporiadať automaticky podľa dátumu so zobrazením časovej osi alebo zobraziť v mape podľa polohy ich obstaranie. S funkciou rozpoznávania tváre môžete vyhledávať, triediť a označovať fotografie vašich priateľov a rodiny.

Dell Venue 8 7000

Dell Venue 8 7000

Používajte tablet ako PC

Spodná časť prednej strany zaujímajú MaxxAudio reproduktory, z ktorých sa line podmanivo čistý zvuk pri počúvaní hudby i Skype videohovoroch.

Pripojiť môžete príslušenstvo Dell Cast umožňujúce jednoduchý prenos práce na veľkú obrazovku monitora alebo televízie, pripojenie klávesnice s myšou a používanie tabletu ako PC. Stačí pripojiť Dell Cast do portu HDMI.


Príslušenstvo pre ľahší život

Dell Venue 8 7000 môžete obohatiť stylusom pre presnejšie ovládanie, bluetooth reproduktorom alebo polohovateľným ochranným puzdrom s integrovanou klávesnicou. Stačí si vybrať z ponuky Dell.

Dell Venue 8 7000
Kód:  CES1d002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17