Obnoviť stránku

Dell Tek Messenger 17 "

4,6 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Dell Tek Messenger 17 "

Praktická brašna pre notebooky Dell s uhlopriečkou do 17 ", k dispozícii je aj obal na tablety Dell s uhlopriečkou do 10" a príslušenstvo. Je vyrobená z odolných a ľahkých materiálov. Vďaka modernému vzhledu ju možno využiť nielen do práce či školy, ale aj pre aktívny životný štýl. Priestranná brašna disponuje tromi veľkými priehradkami pre bezpečné uloženie vašich zariadení, malé vrecká slúži pre prehledné uloženie drobných vecí.
Polstrovaný popruh s priedušnou tkaninou zaistí pohodlné nosenie cez rameno aj krížom cez telo. Exteriér je zhotovený z vodeodolných látok, vaše veci budú chránené pred nepriaznivým počasím. Odolný nylon oceníte najmä v náročnejších podmienkach. Taška je vhodná pre cestovanie lietadlom, pretože obsahuje popruh pre prepravu na príručnej batožine na kolieskach.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nylon

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 32 cm
Šírka 46,5 cm
Výška 15 cm

Materiál

Materiál Nylon

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 17 "

Farba

Farba Čierna, Sivá
Kód:  ADP1c801
Produktové číslo:  460-BBKO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13