Obnoviť stránku

Dell S510

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Dell S510

Projektor s krátkou projekčnou vzdialenosťou minimalizuje oslňovanie prednášajúceho a vrhanie rušivého tieňa. Rad S5 ide ešte ďalej, lebo je to kompletný interaktívny systém. Ukážte svoje nápady a nechajte i ostatné zdieľať myšlienky priamo na plátne pomocou 2 dodávaných per. Celkovo možno použiť až desať pier, a vytvoriť tak tímovo spolupracujúce prostredie. Keďže sa počíta s neúplne zatemnenú miestností, bola zvolená výkonná lampa s výstupom dosť silným, aby bol obraz dobre viditeľný pre všetkých v konferenčnej sále alebo učebni. Je toho však ešte oveľa viac, čo tento kúsok ponúka pre komfort vašej prezentácie.

kľúčové vlastnosti

  • Špičkový projektor pre krátku projekčnú vzdialenosť (od 51,7 cm do 75,9 cm!)
  • Obmedzenie vrhanie tieňa a oslnenia prednášajúceho
  • Interaktivita s 2 dodanými perami (celkom možné až 10 per)
  • Bezdrôtové pripojenie s Intel Wireless Display (WiDi) a Miracast pre živé prenášanie obrazu
  • Rozdelenie obrazovky na štyri časti pre súčasné premietanie zo štyroch snímok rôznych zdrojov
  • Projekcia prezentácií bez počítača z internej 2GB pamäte alebo flash disku (až 32 GB)
  • DLP a BrilliantColor ponúka jasné, presné a konzistentné farby

Káblová všestrannosť

Svoju projekciu môžete viesť v podstate z ľubovoľného zariadenia, pretože je projektor vybavený kompletnou sadou používaných konektorov. Predovšetkým sú tu 2 analógové počítačové vstupy VGA a ďalšie 2 digitálne HDMI, takže v jednej chvíli pripojíte aj viac notebookov alebo miestnych počítačov. Pre stolové zariadenia, ako sú TV tunery alebo DVD prehrávače, tu nájdete aj klasický kompozitný vstup. Vstupy využijete aj naraz, pretože veľkú projekčnú plochu môžete rozdeliť na štyri časti pre súčasné premietanie až štyroch snímok z rôznych zdrojov.

Na dosah pre mobilné elektroniku

Nechce sa vám ťahať s notebookom? Potom veďte projekciu zo smartphonu alebo tabletu. Projektor má vo výbave HDMI MHL aj bezdrôtové technológie Intel Wireless Display (WiDi) a Miracast. Tie slúžia pre jednoduché párovanie s rôznymi zariadeniami podporujúce tieto štandardy. Nie je potrebné nič kopírovať. Behom pár okamihov bude obraz vášho zariadenia naživo prenášaný na plátno, takže budete mať nad projekciou stále plnú kontrolu. Alebo si vystačíte aj s obyčajnou flashka s pripraveným materiálom.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie 1280 × 800
Kontrast 2 200:1

Projekčná plocha

Minimálna uhlopriečka obrazu 195 cm (76,77 ")
Maximálna uhlopriečka obrazu 254 cm (100 ")

Technológia

Životnosť 2 941,18 h (122,55 d)
Životnosť lampy v ECO 3 921,57 h (163,4 d)
Výkon lampy 280 W
Hlučnosť 36 dB
Maximálna spotreba 345 W

Rozmery

Šírka 35,7 cm
Výška 23,1 cm
Hĺbka 36,7 cm
Hmotnosť 7,6 kg
Kód:  ADM4c021
Produktové číslo:  210-AECY
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03