Obnoviť stránku

Dell Professional Topload 15.6 "

4,8 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Dell Professional Topload 15.6 "

Moderná taška Dell Professional Topload je určená na každodenné cestovanie a služobné cesty. Vyvinutá bola presne podľa potrieb zamestnancov a obchodníkov. Ponúka veľa prepracovaných detailov tak, aby vaše cestovanie čo najviac uľahčila. Vnútorné vrecko na notebook má vystuženie na dokonalú ochranu notebooku pred nárazmi, otrasmi i poškriabaním. Taška je vyrobená z odolného materiálu s ochranou proti vode.
Do niekoľkých vreciek možno usporiadať dokumenty a príslušenstvo. Veľké predné vrecko s praktickým organizérom a radom priehradiek je ideálne na rýchly prístup k veciam dennej potreby aj príslušenstvo, ktoré najviac potrebujete. Budete mať telefón, nabíjačku, kľúče, perá a ďalšie malé predmety usporiadané a po ruke. Taška disponuje samostatnou priehradkou na usporiadanie a na bezpečné prenášanie zložiek a dokumentov.
Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
Notebook do uhlopriečky 15,6"

Materiál:
Vodoodolný nylon

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nylon

Materiál

Materiál Nylon

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 15,6 "

Farba

Farba Čierna
Kód:  ADP1c401
Produktové číslo:  460-BBLR
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04